Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s lékem triticco

Od: karlosdos* odpovědí: 10 změna:

Kdo má prosím zkušenosti s užíváním léku trittico ac 150?

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Brala jsem ho dvakrát, ale bez většího efektu. U těchto léků je to velmi individuální záležitost.

karlosdos*
hodnocení

Já ho dostal místo stilnoxu na spaní.

spani

stilnox - hypnotikum, trittico - silné antidepresivum příbalový leták máte přečtený? psychoweb.cz/...

karlosdos*
hodnocení

Stilnox,nebo Zolpinox je prý návykový,když už beru 2 na noc víc než rok.

Tohle TRITICO mi má navodit spánek.,to beru ještě ráno asentru.

Samý antidepresiva,, i když si myslím,že deprse nemám.

Bolí mě za krkem a v nohách,tyto problémy mám už asi 1/2 roku,chodím na neurologii.

Rehabilitace taky nepomohla.

Kapačky ambulantně mi vůbec nepomohly

hodnocení

0x

Brala jsem Tritico na spaní s nočními děsy. Začala jsem ho brát asi 3 roky po léčbě rakoviny. Lékařka mě upozornila, že to nebude fungovat hned, že se musí nastavit a udržet výše hladiny účinného prostředku, až tak za tři týdny, měsíc. Šílené sny se pomalu vytratily a já jsem ho přestala brát. Asi po necelých dvou letech.Tritico mi zachránilo zdravý rozum.Tritico není aspirín.

rezinka2*
hodnocení

0x

Moje známá Trittico také bere na navození a udržení spánku. Musí ale dodržovat přesný čas, kdy si tabletku vezme, tj. ve 21.00 hodin a ve 22.00 hodin musí ulehnout, aby měl tento lék účinek. Pokud chodí člověk spávat ale nepravidelně, nemá užívání tohoto léku význam. Jelikož ale trpí fyzickou bolestí, ta ji stejně spánek narušuje.

hodnocení

0x

Dobrý den.Lék Trittico beru již několik let a jsem s ním spokojená.Já osobně žádné vedlejší účinky nepociťuji.Podle mého lékaře je tento lék šetrný.Jen jsem musela zvýšit z ac 150 na ac 300.

doplněno 17.04.14 18:38:

Teď jsem si přečetla ,že se tento lék musí brát pravidelně.Mě na to nikdo neupozornil,beru si ho asi hodinu před předpokládaným spánkem a je to v pohodě.

ivanah, přesně takhle funguje placebo. "Víra tvá tě zachrání". Škoda, že jste se to dozvěděla. Mohla jste takto krásně usínat celý život. ;)

karlosdos*
hodnocení

Já jsem po něm dostal zácpu-je to v příbalovém letáku.

Já ho beru 15 minut před spaním. Účinkuje na mě rychle:-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]