Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou solidní vymahačskou firmu

Od: jarm® odpovědí: 2 změna:

Můžete mi poradit nějakou solidní vymahačskou firmu. Někdo mi dluží peníze, mám i dlužní úpis, nic se neděje a nevím co s tím. Máte nějaké zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

1x

Já bych si našla radši solidního advokáta, podala žalobu k soudu, tím získala exekuční titul a pak hned podala exekuci. Vymahačským firmám nevěřím a budou chtít dost peněz

iva000*
hodnocení

0x

Ahoj.Mám osobní zkušenost s neplatičem.Záležitost jsem předala soudu jako žádost o uznání dluhu.Poté následovala žádost o exekuční plnění z platu věřitele.Celá záležitost trvala 1/2 roku.Bohužel pozdě jsem přišla na to že je jednodužší najít si v místě svého bydliště exekutorský úřad, který celou věc vyřídí za tebe a je rychlejší.Přeji dobré pořízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]