Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes mi přišel domů dopis s tím, že od 1.1.2013-31.12.2013 mi o2 telefonica účtovala sms za nějakých 0,36 místo 1,21... A že to po mě chtějí doplatit... Chtěla jsem se zeptat, je možné aby to po mě mohli vyžadovat, když je rok stará záležitost a nebyla to moje chyba? Všechny faktury byly včas zaplaceny... Děkuji za odpověď..
Nejspis u nich mas nejakou smlouvu v ktere by mela byt i cena za sms a pokud mas platit 1,21 tak si myslim ze to asi muzou chtit :O
Zdravim taky mi to prislo nemate to nahodou pres *** ICT?Cenik je na intranetu akorat myslim ze pouze aktualni.Takze nevim jak overit ceny za rok 2013 nejak jsem to nesledoval..
Účtovali namísto 1,21 pouhých 0,36 a v tom je ten zakopanej pes. Jestliže neproesemeskuji volné SMS na nic nepříjdu, jsou stále "zdarma", ale mladší část rodiny, která více posílá SMS "nastřádala" za rok tímto způsobem přes 6000,-Kč. Je to asi 500 SMS nad limit každý měsíc a já to musím řešit, protože to platím !
Taky mi dnes přišel stejný dopis. Už nemám výpisy, tak neověřím, kolik sms jsem poslal a kolik mi účtovali. To by snad měli nějak doložit, ne? Navíc se mi nelíbí, že na to přišli až 3 měsíce od konce roku a dopis doručí jen den před tím, než dorazí faktura, kam "nedoplatek" zahrnou. Uvítám taky rady, jak postupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.