Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdraví-křečové žíly

Od: janaxx odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám na 1 noze od zhora,až dólu křečové žíly teda spíš asi jednu co dost vystupuje dělá hrboly klikatí se:( není to nic pěkného občas i bólí.Asi před 15-18 lety jsem byla v Praze u lékařky /jméno,už nevím/ měla jsem to úplně stejný a na té samé noze.Lékařka mi ty žíly opíchala nějakýma iněkcema pak nohu zavázala.Jezdila jsem tam nějakou dobu na tydle opichy.Žíly zalezly bylo to o.k. mudr.říkala,že by to mělo být o.k. 8 roku,ale bylo to o.k. :) až do teď a to,už pěkná řádka let...jenže já vubec,už nevím jak se tato metoda jmenovala?Neporadíte mi někdo?Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

sklerotizace

janaxx
hodnocení

Moc moc děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]