Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s jiným klukem

Od: st52 odpovědí: 12 změna:

Dbrý den, chtěl by jsem se zeptat jak se mám chovat ke své přítelkyni, po tom, co mi řekla pravdu že už měla sex s klukem, se kterým jsem byl v menším konfliktu. Dříve s nim chodila, ale pak začala chodit semnou, no tim konfliktem jsem myslel to že jsem dostal trošku po hubě protože on byl opilej.

Rád bych tedy pospsal jak se to všechno vyvinulo :) . Při jednom mejdanu jsem s ní šel ven a došlo k osahávání (nechci to detailně popisovat) no a druhý den jsem jí napsal jestli se někdo dostal tak daleko jako já. (sex jsme spolu neměli), a ona na to, že jo a po chvilce kdy jsme si psali (bylo z toho strašně smutná) mi napsala že mezi nima došlo i k sexu. Protože jí mám strašně rád tak jsem to přijmul s klidnou hlavou ale někde uvnitř mě to pořád žere. Znovu se tedy chci zeptat co mám dělat, mám si s ní o tom ještě jednou promluvit nebo o tom raději nemám mluvit ... poraďte prosím. Předem děkuji za rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, pokud ji máte rád, tak už o tom mluvit nemusíte. Ona ví, že se to stát nemělo, teď ji to mrzí a Vám se svěřila. Berte to jako důkaz důvěry k Vám. A snažte se, aby to s tím jiným klukem pro ní zůstalo jen sexem, ale, aby to s Vámi bylo pro ní milování - je v tom rozdíl. Zdravím!

hodnocení

2x

Připadá mi, že brečíš nad rozlitým mlékem. Pokud k tomu došlo v době, kdy jste spolu nechodili, co naděláš? Horší by bylo, kdyby s Tebou už chodila a přitom se spustila s ním.

Jestli ji máš rád, užívej si jí, oprosti se od toho, co jsi slyšel a buď aspoň rád, že k Tobě byla upřímná.

Jinak se žen na intimnosti, které byly před Tebou, nevyptávej. Buď Ti to zapřou, aby Ti nefdělaly bolest, a pokud to na sebe vyklopí, bude Ti to líto. Tak o tom raději mlčet.

Čo bolo, to bolo, terazky je to Tvé děvče a hotovo. Jaga.

st52
hodnocení

Děkuju za radu :)

hodnocení

1x

Co chceš na tom řešit?

Jestli to bylo před tím než si začala s Tebou, tak je to její věc a Tobě do toho nic moc není.

Že dostals přes ústa zrovna od něj, je jen hloupá shoda okolností.

doplněno 13.04.14 14:03:

No i když nevíme okolností té předržky. Třeba žárlil, že už s ní nechodí a Ty jo...

martinaa*
hodnocení

1x

Co bylo, bylo. Neřeš to, stejně nic nevyřešíš. Pokud si nenajdeš pannu, musíš počítat s tím, že vždycky bude někdo před tebou.

S kým došlo k sexu před tím, než s tebou začala, jen jen a pouze její věc, ber to jako fakt, co už nejde odestát.

hodnocení

1x

Zdravím. S kým co měla, nebo neměla před Vámi, je jen její věc. Ne Vaše. Zeptal jste se, odpověděla Vám. Važte si toho, že je k Vám upřímná. Nepitvejte to, nic Vám do toho ostatně není. A jestli Vás to užírá, pak se s tím vyrovnejte sám. Tak, jako se s tím musí vyrovnat ona...Soustřeďte se raději na váš společný vztah a neztrácejte čas pitváním se ve vztazích minulých...To by neprospělo ani jednomu z vás..

magdalen*
hodnocení

1x

Nevím, proč vám to říkala. O sexu před vztahem s jiným se neříká. A hlavně se tak nejapně neptá, jesti se někdo dostal dál. Už chybí, zeptat se na detajly. Myslím, že byste se měli rozejít, žárlivost a ukecanost se k sobě nehodí.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Uplne tomu nerozumim.
Tobe vadi, ze tvoje pritelkyne mela se svxn klukem sex nez jste se dali dohromady?
st52
hodnocení

Ptal jsem se jak se k ní mám chovat, protože je z toho špatná (řikala že kdyby to šlo tak by to nejradeji vrátila zpátky). Chtela mi to říct, ale neměla odvahu a ted je z toho špatná.

Hlavně to nerozpitvávat.

Pokud je z toho špatná a ty ji máš rád a chceš ji povzbudit, utěšit a sám se s tím dokážeš srovnat (ze nejsi její první, že měla něco zrovna s tím co ti dal přes ústa...), tak ji řekni že co se stalo, stalo se, že je to minulost a že se k tomu nebudete už nikdy vracet. A hlavně to dodržet.

petr02
hodnocení

0x

Asi jste dost mladí, aspoň mi to tak přijde. Tohle věkem přejde. V mládí to takhle prožívá skoro každej.

asd*
hodnocení

0x

A ty jsi panic? Jestli ne, tak ti to nemá co vadit. A jestli jsi panic a vadí ti to tak si najdi pannu.

Je to minulý vztah, ber to jako uzavřenou věc a neřeš to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]