Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest svalů na krku (hlavě, šíji?)

Od: anzionka® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, včera večer mě začaly bolet nejspíš svaly, které jsou umístěné vzadu na krku (hlavě). Jsou přesně tam, kde přechází krční páteř na lebku, tam jak člověku začínají vlasy. Když mám hlavu v klidu nic nebolí, ale jakmile začnu dělat takové ty cviky jako brada na hruď a kroucení hlavou, tak ty svaly táhnou. Nedělala jsem včera žádné cviky nebo něco takového, z čeho by se mi ty svaly namohly. Je možné, že je to prostydnutím? Ofouknutí krční páteře? Ale přijde mi, že ty svaly jsou spíš na hlavě než na krku. A mám se nějak plašit ohledně zánětu mozkových blan nebo něco takového? Nejsem nijak nemocná, nemám teplotu nebo tak něco. Přikládám i fotku, abyste měli názornější představu, kde mě to táhne. Díky za reakce.

Bolest svalů na krku (hlavě, šíji?)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ať je to z čeho chce, vytáhněte tu největší a nejteplejší zimní šálu a tu na krk namotejte. Vezměte si prášek nebo kapky, o kterých víte, že bolest zažene a uložte se do nějaké úlevové polohy. A vyčkejte, až to přejde. Ono to opravdu přejde. Nějak jste si namohla jeden ze spousty sválku na krku. Také se na tom místě ukládají stresy. Takže klid, teplo, lék. ;)

hodnocení

2x

Kromě prostydnutí je možné ještě přeležení.. Mám blbou matraci, tak když si dám ještě špatně polštář, tak mám pak tenhle problém a často mě od těch přeležených svalů až bolí hlava... Někdy mažu hřejivou koňskou mastí, někdy si ulevím v teplé vaně, přejde to samo..

doplněno 13.04.14 16:38:

To z přeležení tedy asi ne..ale klidně to může být ofouknuté nebo namožené a pokud by byl stres, tak klidně i ze stresu. Někdy to cítím ještě další den, chce to hlavně to teplo..

hodnocení

A není přeležení divné, když jsem byla celou sobotu OK a začalo to bolet až cca v devet hodin večer?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]