Nejste přihlášen/a.
Libi se mi jedna holka ale nevim jak ji mam oslovit a jestli bych se ji libil.Kdybych ji hned nekam pozval tak by to bylo trapny, pze bych se ji treba nelibil.Ale jak s ni mam zacit mluvit kdyz se na me ani neusmeje...tak nevim jak zacit no.Ale zas by bylo trapny se ji hned ptat jak se ma atd..pze by poznala ze o ni mam zajem a treba bych se ji nelibil a bylo by to trapny.
Kolik ti je?V jakém jste vztahu ta dívka a ty?Spolužáci,kolegové,sousedi...?
Nevyhneš se podle mne riziku "být trapný" = oblíbená to hláška mladých.prostě někdy něco vyjde a někdy zase ne.Takový je život,svět se nezboří.Zkus se řídit heslem : Nepokusit se -bývá osudné.
PS:Jednou jsem tohle motto četla na vystaveném maturitním tablu,byla jsem čerstvě vyučená a zvažovala ,jestli mám jít na nástavbu..Vidíš a tahle malá věta a nikdy jsem toho nelitovala,nádherné dva roky studií při práci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.