Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdu s klukem poprvé ven

Od: kamila* odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám jít s klukem poprvé ven. strašně se mi líbí a nechci na něho udělat špatný dojem. vím že hnedka jak ho uvidim se cela rozklepu a nebudu moc promluvit. neznáte něco co by mi pomohl překonat tu trému? a nějaké témata o čem by jsme si mohly povídat? předem díky za rady :)

Ps: je mi teprve 14 a jemu 15 :D

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 12. 04. 2014 11:12:14
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

to co jsi řekla(napsala) nám tak sděl i jemu on bude jen rád za upřímnost nemá cenu si na něco hrát

elisek1988*
hodnocení

2x

Nech mluvit jeho :) Témat je spousty, škola, rodiče, hudba, počasí, prázdniny :) Po chvíli se ti stejně rozváže jazyk :)

hodnocení

2x

Ahoj. Kamilo, neboj se. On tu trému může mít také. Stydí se spousta lidí. Po chvilce ta tréma určitě opadne. Třeba má stejné obavy, jako Ty. Mluvit se dá opravdu o všem. O rodině, kamarádech, co posloucháte za muziku, co kterého z vás baví. Snažte se najít to, co máte společného a uvidíš, jak vám oběma ten čas rychle uteče. Ono není ani tak důležité mluvit, jako naslouchat tomu druhému a užívat si ten prima pocit z blízkosti toho druhého. Neboj, říkej si, že je to jen kluk a jestli se mu líbíš, bude mu s Tebou i tak moc fajn. Užijte si to a pak napiš, jaké to bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]