Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám jít s klukem poprvé ven. strašně se mi líbí a nechci na něho udělat špatný dojem. vím že hnedka jak ho uvidim se cela rozklepu a nebudu moc promluvit. neznáte něco co by mi pomohl překonat tu trému? a nějaké témata o čem by jsme si mohly povídat? předem díky za rady
Ps: je mi teprve 14 a jemu 15 :D
Ahoj. Kamilo, neboj se. On tu trému může mít také. Stydí se spousta lidí. Po chvilce ta tréma určitě opadne. Třeba má stejné obavy, jako Ty. Mluvit se dá opravdu o všem. O rodině, kamarádech, co posloucháte za muziku, co kterého z vás baví. Snažte se najít to, co máte společného a uvidíš, jak vám oběma ten čas rychle uteče. Ono není ani tak důležité mluvit, jako naslouchat tomu druhému a užívat si ten prima pocit z blízkosti toho druhého. Neboj, říkej si, že je to jen kluk a jestli se mu líbíš, bude mu s Tebou i tak moc fajn. Užijte si to a pak napiš, jaké to bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.