Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,předem se omlouvám žě jsem to zařadil asi do špatné rubriky,chci se zeptat kolik asi stojí poštovné který mi bude posílat odesílatel poštou a já budu platit předem.balík váží 1,5kg
To by měla být otázka pro odesilatele. Ten si obvykle počítá poštovné podle druhu zásilky, pojištění, ale také si může připočítat náklady na zabalení, protože i obalový materiál něco stojí. Jinak bych počítal se základní cenou ČP okolo 60,- Kč.
doplněno 11.04.14 20:11:Miramira - dej si do kalkulátoru zásilek:
Obyčejný balík - 52,- Kč
Doporučený balíček - 68,- Kč
Takže můj odhad od oka sedí. O dobírce tu řeč nebyla.
Dobrý den, nezáleží jenom na tom, jak je zásilka těžká, ale také její rozměry. Převážně lidé posílají balíky doporučeně (mělo by to tak být pro klid duše odesílatele i adresáta, ale může se také sledovat, dle doporučeného číselka, kde se balík zrovna nachází).
U balíku při hmotnosti do 2 kg je to 103,- Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.