Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo kam mohu zaslat svoji stížnost, na naši prodejnu Hruška, kde se neustále podvádí a tím pádem se tak okrádají zákazníci?Mám namysli, když je nějaké zboží v akci, tak Vám pokladní namarkuje původní cenu a řekne, že to zapomněli navést atd. Je to pořád dokola. Chtěla bych napsat na nějaký kontrolní orgán. Konkrétně se jedná o prodejnu v Rožnově pod Rahoštěm. Děkuji
Nechtěla bych dělat prodavačku ani za nic! Toto se občas stává i v jiných prodejnách.V době slev a když se mění slevy i 3x v týdnu-viz LÍDL apod.,není divu,že se stane,že se některé slevy ani nestačí zadávat na pokladny! Na prodavačky se nezlobím,je to nevděčná práce za málo peněz,rada pro vás,vždy po zaplacení nákupu,než si ho naskládáte do tašek si zkontrolujte paragon a nesrovnalosti s klidem hned řešte.Pevné nervy při nakupování ! :--))
Co prvně zkusit kontaktovat vedení daného obchodu (každý obchod má svého vedoucího) - přiložit účtenku s datem (aby bylo jasné, že zboží bylo v akci) a špatnou cenou. Ideálně i jménem pokladního či jiné identifikace toho, kdo účtoval. Doufám, že se tam používají normální čárové kódy.
Případně pak ve vedení společnosti.
Tim, ze jste zbozi zaplatila jste souhlasila s jeho cenou. Problem je nutno resit pred zaplacenim. Myslim, ze bud mate moznost chodit nakupovat jinam a nedavat takovym obchodikum moznost si vydelat nebo muzete delat ruzne naschvaly naoplatku vy jim v podobe treba podrobne kontroly zbozi a cen primo na pokladne a zdrzovat je.
1. řešte na místě s vedoucím prodejny a "ať se to už neopakuje". Prokazatelně zdokumentujte - zboží bylo v akci, účtenka za plnou cenu.
2. pokud se to nezlepší, tak opět zdokumentovat, zavolat vedoucího, trvat na projednání s jeho nadřízeným. Můžete oznámit obchodní inspekci, od věci není ani oznámení policii - pokus o podvod (budete mít dva zdokumentované případy).
3. pokud nepomůže ani tohle, tak nakupujte jinde. Když to udělá většiná zákazníku, tak obchod krachne - o tom jak se obchod bude chovat rozhodují zákazníci (bohužel tu si 90% nechá na hlavu, jen nadávaj v hospodě, nic neřeší a proto to tu vypadá tak jak to vypadá...
4. rovnou nakupovat jinde - i to je řešení, ale je důležité dát vědět vedení obchodu že odcházíte a proč - jinak se to nezmění. Může to být i omylem, ovšem to by se muselo stával i opačně tj. akce už skončila a obchod účtuje akční cenu, což se děje naprosto vyjímečně
No je fakt,že mě se tohle stalo několikrát snad všude kde jsem byl.Lidl,Kaufland,Tesco,Globus,Billa.Odpověď pokaždé stejná:dotyčný zaměstnanec pochybil.Takže chodit jinam je po téhle stránce jedno.Otázka je do jaké míry to dělají na příkaz mamažerů,nebo je to opravdu nedbalost.Ale stalo se mi to i v USA v Publixu a WinDixie.Myslím,že se to děje všude.
Každý z nás si myslí, že ČOI pomůže, napraví. Není to pravda. Obracela jsem se na ni osobně či písemně už několikrát. Nikdy se nenamáhala odpovědět, jen jednou mi poslala mailem lapidární sdělení, že o mnou popisovaném problému vědí. Zda ho budou řešit a jak, o tom ani čárka. Byla jsem tak naštvaná, že jsem jim už dál nepsala.
Hasiči měli výroční schůzi. V Jednotě si v akci koupili na večer 4 láhve rumu. Byl totiž v akci, za 89, no nekupte to. Ovšem pokladní jim to namarkovala za původní cenu 109 Kč za kus, takže to rázem měli o 80 Kč dražší. Kluci se do krámu vrátili, dost naštvaná prodavačka jim neochotně přebytek vrátila, ani slovo omluvy. Kluci napsali na ředitelství Jednoty, ale nikdy nedostali žádnou odpověď.
A tak si myslím, že se to děje i s posvěcením nadřízeného. Jinak by z toho něco vyvodili, aspoň tu omluvu. Ale když je tu neskutečný binec ve zdravotnictví, dopravě, školství a vlastně i v ostatních rezortech, obchod se klidně přidá. Nepomůže nic,snad jenom chodit do krámu s kalkulačkou a vše si předem spočítat sám. Peníze navíc Vám nakonec na pokladnu hodí, s omluvou ale raději nepočítejte. Ta se už hodně dlouho u nás nenosí. Jaga.
Jednou jsem kupovala pouze jedinou věc - půlku chleba za 15 Kč. Pokladní mi počítala 30 Kč, tedy za celý. |Zblbla jsem a zaplatila to, ale hned mi to docvaklo a po zaplacení jsem se zeptala , zda se tolik zdražil chleba, když půlka už je za 30 korun. Tvářila se jako na zubařském křesle, hodila s cinknutím na kasu 15 korun a bafla: Sem se spletla, nó. Je zajímavé, že se mi ještě nestalo, že by se pokladní "spletla" ve svůj neprospěch. Pokaždé to odnese zákazník.
Uz jsem tady psal ale vybavil se mi jeden zážitek z Globusu Zličín.Kupovali jsme tam Primalex,takový ten 15ti kilový šišatý kbelík,který byl levnější asi o 100,-Tak jsem ho dal do košíku,.A u pokladny nám paní pokladní řekla:víte že to to je za ...a řekla tu plnou cenu.Já jí řekl,ale tam je levnější a ona na to"já vím,proto se ptám,protože já vám namarkuju tu drahou".Takže to věděla a byla tak hodná.že nás upozornila.ale zjevně to ti,co to mají na starost nevyměnili.Zavolala mládence telefonem,aby si to odnesl a on na to žekl,že to je třetí Primalex co vrací od pokladny a že jim to hlásil a stejně to nevyměnili..V tomhle případě bych řekl záměr manažerů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.