Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradno, chci se zeptat ve škole se mi líbí jedna holka (8. třída) já chodím do (9.třídy), poslední dobou se na sebe pořád usmíváme, chci se zeptat co mám dělat aby jsme nezůstali jenom u usmívání. Předem mockrát děkuji za rady.
Petře, máš dneska úžasnou šanci - pozvi ji na "čarodějnice"!No a druhý den? Máj - lásky čas!
Nic lepšího se Ti nenaskytne - každá touží neuschnout a třešně se krásně obsypaly květy. Takže, když příjme Tvé pozvání na posledního dubna a budete si hezky povídat a zjistíte, že máte dost společného - tak se to krásně přehoupne do toho "máje". A jak se říká, netlač na pilu a nech tomu přirozený vývoj. Buď to dopadne podle Tvých představ a možná, že i jejich a nebo také třeba ne. Ale opravdu není kam spěchat, to krásné Vám ani jednomu neuteče! Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.