Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se na holku jen neusmívat?

Od: petrv* odpovědí: 4 změna:

Ahoj poradno, chci se zeptat ve škole se mi líbí jedna holka (8. třída) já chodím do (9.třídy), poslední dobou se na sebe pořád usmíváme, chci se zeptat co mám dělat aby jsme nezůstali jenom u usmívání. Předem mockrát děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Petře, máš dneska úžasnou šanci - pozvi ji na "čarodějnice"!*ua*No a druhý den? Máj - lásky čas! *pusa* Nic lepšího se Ti nenaskytne - každá touží neuschnout a třešně se krásně obsypaly květy. Takže, když příjme Tvé pozvání na posledního dubna a budete si hezky povídat a zjistíte, že máte dost společného - tak se to krásně přehoupne do toho "máje". A jak se říká, netlač na pilu a nech tomu přirozený vývoj. Buď to dopadne podle Tvých představ a možná, že i jejich a nebo také třeba ne. Ale opravdu není kam spěchat, to krásné Vám ani jednomu neuteče! Hodně štěstí! *slunce*

hodnocení

2x

No, záleží na tom, co si představuješ k tomu usmívání. Zkus najít nějakou její mimoškolní aktivitu (kroužek, sport, pes...) a zkus se sní setkat tam... Vše se pak bude už odvíjet samo.

hodnocení

1x

Prostě jdi za ní a oslov ji. Zajděte třeba na zmrku, ven na procházku, do parku, do ZOO. Najdi, co máte společného, koníčky, zájmy...

katerina*
hodnocení

0x

všechny rady jsou dobré, ale já bych se spíše šla hned zeptat jestli by s tebou nešla ven a hned i budeš vědět jestli o to stojí a taky jestli stojí o tebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]