Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dnes jsme s kamarádkou vymyšleli co za film v kině teď ve středu.A vybrali jsme Babovřesky 2 ale za tu cenu by jsme rádi věděli na co jdeme a tak se vás co to viděli ptám zda to stojí za těch cca 200 ,- a jestli ne,tak jestli máte nějakou alternativu. Díííííki
Pan Troška by se měl spíš držet pohádek, ty má nádherné. I když už dávno nejsem dítě, na Princeznu ze mlejna I. bych se mohla koukat každý den.
Slunce, seno... 1. a 2. díl byly sice rozpustilé, ale lidé se zasmáli, pobavili. Ta trojka už byla taková lechtivější. Za mě mám nejraději "facky".
Kameňáky, to byla hrůza, vulgárnost a trapárna nejhrubšího zrna. Jenom se opakovaly 100 let staré vtipy, děj žádný. No a na Babovřesky jsem raději ani nešla, bylo mi líto peněz poté, co to diváci negativně hodnotili. Jaga.
Připadá mi to tak, že pan Troška se sice velice dobře uvedl, ale úroveň jeho filmů rapidně klesá.
Jak to bylo v Básnících? ,,víš co musí vydavatel udělat, aby mohl vydat sbírku básní? ,, ,,musí vydat deset kuchařek a autor se musí vzdát honoráře,, Zdenda má obrovský potenciál, je to inteligentní člověk, ne vždy se mu vše povedlo, viz. Poklad hraběte Chamaré, kostýmy, scény moc pěkný, ale děj ponurý...doufejme, že se tlupou lidí, kteří ho obklopují a za tohle chválí, neřkuji ponoukají k dalšímu podobnému - prodere někdo slušný a řekne mu, aby se vrátil k tomu hezkému i když asi ne tak výdělečnému. A říkám to jako člověk, který ho má opravdu rád...
Hezký večer. Mám stejný názor jako Vy. Slovo od slova. Kameňáky jsem neviděla, odradily mě upoutávky. Pana Trošku mám ráda, ráda poslouchám jeho vyprávění. Jednou se zadaří, jednou zase ne. Třeba bude líp. Dnes večer by měla ČT1 odvysílat fr.komedii Kopyto. Starý, ale hezký. Takový humor mám ráda. Sice to mám v pc, ale podívám se. Těším se a nenechám se nikým rušit Hezký večer
Proč to zlobí? Kam mi to skočilo? Klikla jsem správně na odpovědět u odpovědi p.babajaga. Pod ten příspěvek to patří.
aha už vidím RE 2×
připojuji se .. Babovřesky jsou film s takovým tím hloupým humorem.. moc se nezasmějete , nemá to žádný pořádný příběh spíše trapné než vtipné .. a připojuji se i k tomu aby jste šli na ten film "vlk z wallstreet" byl jsem na tom a jeden z nejlepších filmů (komedie) co jsem kdy viděl :D .. dobrý příběh, dobré vtipné scény..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.