Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to ÚZP?

Od: lajik odpovědí: 5 změna:

Dobry den, prisel mi dopis z financniho uradu ktery jsem si nestihnul vyzvednout, a to jeste z okresu kde nebydlim uz 7 let a mam tam napsany úzp což vubec nevim co to je. Podnikatel nejsem a dane za me plati zamestnavatel, tak by me zajimalo co v tom dopisu je. dekuji za vase odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Územní pracoviště

doplněno 10.04.14 16:34:

Vyberte si to své: search.seznam.cz/...

lajik
hodnocení

A čím se zabývaji?

ukulele*

Územní pracoviště finančního úřadu se zabývá správou daní, odvodů a zálohami na tyto příjmy. Taktéž vyměřováním pokut. Nevíme, co jste natropil. Co nějaké dědictví, nebo prodej něčeho, nějaký nadlimitní zisk? Jo, berňák se nedá !

lajik
hodnocení

Nadlimitni zisk? Jo pres internet jsem prodal nejake vyrobky za cenu 2500kč...a dědictvi myslite jako ze bych neco dedil?

ukulele*

Jsou to jenom dohady a nejhorší je být vyplašený, ale je fakt, že jsem ještě neslyšel, že by berňák chtěl někomu něco dát. Vypadá to na něco nezaplaceného, já nevím, třeba vlastníte nějaký pozemek a neodvedl jste státu daň, nebo já nevím co jste všechno dělal. Vydělal jste opravdu jenom 2 500 kč za rok? Jako pod občankou? Měl jsem kolegu akvaristu, machroval, jak všude prodává rybičky a jak kašle na stát, že se nenechává odírat a tak podobně, no pak ho někdo prásknul, vlítli na něj a čuměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]