Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o přenesení telefoniho číslo k O2?

Od: galax odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

byl jsem ve prodejně O2 a řekl jsem že jsem nespokojeny se svým nynějším operatorem, jesli mi jsou schopny nabídnout lepší podmínky. Podepsal jsem Žádost o poskytnutí služeb eletrobických komunikacísití O2 a o přenesení čísla. dostal jsem aktiačni kód, který jsem měl poslat svýmu operatorovi. Samozřejme starý operator mi zavolala nabídnul ještě lepší podmínky.

Ted bych potřeboval poradit... k přenesení čísla nendojde, protože muj operator to na moji žádost zamitnul, ale rád bych věděl, jesli mi neotevřou u O2 učet na nějaké jiné číslo? Pokud ano, jak se to da zrušit.

Děkuju za radu. David

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

0x

Pokud jste zatím nepodepsal smlouvu tak není co řešit, pokud ano tak se musíte řídit smlouvou. Při přenosu čísla dostáváte novou sim s dočasným číslem které se potom změní na to vaše po převodu.

takže záleží pouze na tom co jste již podepsal u O2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]