Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dal jsem si kalkulačku výpočtu příspěvku na bydlení a nemužu to vypočítat. Dám udaje.Byt Garsonka v OV. Žiji sám mám trvalé bydliště. Sipo celkem 3640kč. Položky elektřina 700kč. čro 45kč. čt 135kč. Nájem 2755kč. Kalkulačka počet obyvatel 10000-50000. Příjem v kalkulačce za poslední čtvrtletí jsem zadal udaj částky z uřadu práce jiný nemám a vyšlo mi žádný příspěvek na bydlení. Jak to je? Mužete mi vypočítat částku na bydlení? Děkuji.
tuhle kalkulačku? kurzy.cz/...
To není přesný výpočet, spíše orientační. Zajděte si na úřad práce a informujte se. Případně si podejte žádost a uvidíte...
Některé kalkulačky jsou na nic a na měšec.cz měli minulý rok dokonce chybu v zadávací tabulce - chtěli čtvrtletní příjmy, ale počítali jako měsíční. Názornou kalkulačku najdete ZDE . Pokud budete pozorně číst tabulku a pečlivě vyplníte požadované údaje, vyjde vám výsledek. Ten je ale orientační, jelikož kalkulačka nemůže počítat s přeplatky, doplatky, jednorázovými platbami (např. odpady) apod. Takže příspěvek může kolísat, ale obrázek i uděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.