Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor z domu, máte zkušenost?

Od: patrikus® odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mě jakou máte zkušenost s prací operátora z domu, zda jste měli fixní plat a bylo s váma jednáno poctivě, případně konkrétní zkušenosti a zážitky? děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jancak
hodnocení

0x

záleží jaká firma...některé jsou seriózní, některé ne. Chtělo by to název firmy nebo si prohledejte internet, zda k firmě něco píšou

hodnocení

Už právě jedu inzerát po inzerátě a hned to lustruju - nějaká podvodníčky už jsem dohledala, právě díky různým diskuzím, spíš by mě zajímalo tak nějak obecně, jestli už to někdy někdy dělal, a zda by tenhle typ práce doporučil.

jancak

asi takto - existují dva typy telefonních operátorů--pasivní nebo aktivní. Pasivní znamená, že zákazníci volají sami na linku a mají dotazy ohledně zboží, reklamací, výrobků, chtějí informace k různým službám (banky, operátoři, úřady atd...). Aktivní znamená, že vy sám voláte někomu, nabízíte a prodáváte zboží/služby/smlouvy/schůze pro obchodní zástupce. Kolik se vám podaří smluvit, z toho je odměna. Prostě klasický telemarketing - potřebujete mít "vyřídilku". Za mě pasivní v pohodě, aktivní dost hrůza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]