Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písečná pláž

Od: eliskasmidova* odpovědí: 16 změna:

Ahoj, dneska jsme se s rodinou rozhodly že si vyjedeme v léťe na dovču.A rozhodly jsme se pro chorvatsko ale máme problém jedeme tam poprvé, a tak nevíme kde jsou tam písečné pláže. Je jedno jaké město jen aby byla pláž písečná a kousek od hotelu.Dííki *ua*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

piscita plaz v chorvatsku , tam chce kazdy , takze hafo lidi a ty ceny v chorvatsku , vse umele predrazene. Radeji bych jel do italie nebo bulharska , kde jsou dost lidove ceny.

hodnocení

1x
Kamínková pláž znamená křišťálově čistou vodu s možností pozorování dna a živočichů. Pláž s pískem představuje kalnou vodu plnou vířícího písku, kde není vidět vůbec nic. Na kamínky karimatku a do vody koupací boty. K dostání u každého Vietnamce za pár peněz.

hodnocení

0x
Kousek od Splitu je město Omiš. Tam řeka Cetina nanesla z hor písek. Je tam několikakilometrový úsek písčitýc mělkých pláží. Jinak je v chorvatsku většina pláží s kamínky. Tím pádem ale musíte počítat s větším návalem než na oblázkových plážích.
doplněno 09.04.14 13:56: Oblázky ale nejsou vůbec špatné. Stačí vzít karimatku a bude vám jedno jestli jste na písku nebo na kamíncích. Nakonec budete rádi že si nenataháte na plavkách písek do pokoje.

Omiš-kemp-sice mělká voda,obzvláště pro děti,ale,ale,kvantum komárů,jsou děsní,a i v noci obtěžují tak,že se špatně vyspíte :( Nezapomeňte vzít bágl repelentu a vůbec všeho,co je odpuzuje *hej*

doplněno 09.04.14 14:23:

Dopotučuji Vám městečko Biograd na Moru.Nádherná promenáda podél moře,spoustu obchodů i stánků se suvenýry,tobogán,kvantum restaurací i venkovních teras u vody...Písečné plážičky jsou tam též :-P

pavkazji*
hodnocení

0x

Ano u Omiše až po Dugi Rat je písek.Jinak je i na Visu,Hvaru.Prostudujte si toto chorvatsko.cz/... a tam zjistíte více i si vyberete.Přeji šťastný výběr a hezkou dovču.

Jinak Chorvatsko je pro srdcaře Chorvatska.Je spousta lidí kteří by tam nejeli.

buss
hodnocení

0x

Já bych písek nechtěl, raději kamínkovou.Jinak pískových tam moc není.

mon*

Mně se teda líbí víc písek, oblázky nesnáším.. :D

Samozřejmě že Bulharsko je pro peněženky rekreantů stokrát lepší. jenže se tam nedojede za 12 hodin busem a když zaplatím letenky tak je celý ekonomický rozdíl fuč.

martinaa*
hodnocení

0x

Kdysi jsme byly s mámou dole na chorvatských ostrovech, Istrie byla kamenitá, ale Rab a Pag mají písečné pláže. Údajně i Hvar, ale tam jsem osobně nebyla. O hotelech bohužel nevím, my bydlely ve stanovém městečku, ale k pronájmu tam byla spousta pěkných i luxusních apartmánů.

hodnocení

0x

,,Já tedy Chorvatsko nikdy ,,jsou tam šutry ,,ježci, pořád obutí - pro mne hrůza. Písek jsem tam ještě neviděla ...NIKDY!

Zavináč, ani tady? Pohled z terasy u apartmanu
Písečná pláž

babkazov,,,,ne tak to nemusím,jak vidím ty šutry mne jímá hrůza,,miluji písek,i když nevidím na dno. Mám ráda pevnou půdu pod nohama ..A bídně plavu.

doplněno 10.04.14 11:29:

já raději tohle

Písečná pláž #2
Písečná pláž #3
Písečná pláž #4

martinaa*

Jak už jsem psala, ostrov Rab. Hromada písečných pláží.

Zavinač, odkud jsou ty snímky? Ty palmy na travičce, to je jako snová krajina.
doplněno 11.04.14 16:09: ááááách! ;)

babkazov,,to je z Kanárských ostrovů,,je to tam boží..Byla jsem tam loni o Velikonocích..

eliskasmidova*
hodnocení

Moc všem děkujeme za odpovědi *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]