Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim jak dal

Od: liliana* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, už nevim co dělat.. před 12 dni mě přepadl při cestě z práce nějaký muž,nejdřív sem myslela,že chce peníze, ale chtěl něco úplně jinýho. Začal mě osahávat a pak mě dotáhl za garáže a znásilnil..snažila jsem se bránit ale nemohla jsem nic dělat, ze začátku jsem křičela a určitě mě musel někdo slyšet, bylo to uprostřed sídliště a nebylo zas tak pozdě, ale nikdo nepřišel. Mám deprese,bojim se chodit ven. nikomu sem to neřekla,je mi trapně. mamka poznbala,že se něco děje ale vymluvila jsem se. jak se mám zas vzchopit? už mi dochází síly...

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 09. 04. 2014 12:45:45
Mishellin, jaký má smysl odpovídat sama sobě? Není vhodné zneužívat ochoty a času rádců.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Takovou věc sis neměla nechat pro sebe a nahlásit to doma i na Policii už s ohledem na ostatní , protože se to může kdykoliv stát někomu dalšímu.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud zde píšeš pravdu, tak skutečně jediné řešení je policie, která je schopná zařídit naprosto vše potřebné, včetně psychologické pomoci. Nikdo a nic jiného ti nepomůže.

buss
hodnocení

1x

Pokud jste nešla, neoznámila ihned! na P ČR udělala jste blbost! Mohla jste dostat i psychologickou pomoc. Tak se budete užírat.

doplněno 09.04.14 13:01:

A určitě jste nešla ani k lékaři, co když jste něco chytla mimo otěhotnění? Jste vůči sobě neodpovědná. Pokud by jste to ihned! oznámila, byla šance ho chytit.

mishellin*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hahanaj*

je vidět že máš fantazizi hned si sama odpovíš - s tím se ale nežertuje

mishellin*
hodnocení

Prosim? chci jen poradit, když můžu! A o fantazii rozhodně nejde.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 09. 04. 2014 12:52:41
Když chceš poradit, tak to Lilianě řekni přímo, když spolu sedíte u jednoho PC.
skye*

Radit sama sobě? Tady se někdo asi hodně nudí. A na taková témata se opravdu nežertuje.

eliskasmidova*
hodnocení

0x

Ahoj,chápu že tohle musí být těžké a nepřekonatelné ale dám ti pár rad.1 rozhodně to někomu řekni není to vůbec lehké to si uvědomuju ale já ti věřím. Řekni to komukoliv komu věříš nejlepší bude máma nebo kamarádky.

2.Překonávání bude netěší část ale tvojí nejblišší ti rozhodně pomůžou,Držím ti palce. *hej*

3.Dneska se cítím podobně oznámili mi že mám virus na který budu muset držet neskutečnou dietu,miluju jídlo takže je to pro mě těžké ale budu si užívat všeho ostatního a poslední jak si mluvila o úzkoztech a podobně hlavně se neřež a nedělej nic podobnýho musíš se zvednou a já ti přísahám ty to dokážeš *srdce*

eliskasmidova*

Ještě jsem chtěla dodat že těm co to řekneš to budou řešit dál *srdce*

sebod*

Milí rádcové, kteří to tu ještě tak moc neznáte. Mischellin a tazatelka je jedna a tatáž osoba. A jak tak koukám, tak Mischellin je osoba velmi se nudící a nehledající rady. Spíš chce "diskutovat" - rozuměj trošku popichovat svými názory. Viz její příspěvek o nájmu bytu a psovi. Nakonec i toto nové vlákno o znásilnění je výplod její bujné fantazie. Takže Mischellin, zkus se trošku srovnat. Je od Tebe přinejmenším neslušné, plýtvat časem rádců, kteří se tu snaží v dobrém úmyslu poradit někomu, kdo si z nich dělá legraci.

buss

Berme to že je to poučení pro potenciální poškozené, co by kdyby, ono jich kupa znásilnění neoznámí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]