Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace injekcí - doma

Od: petrana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, mám skoro nepohyblivou maminku, která má předepsané pravidelné píchání injekcí a do nemocnice pravidelně dojíždíme. Bylo by pro ní mnohem jednodušší dostávat injekce doma. Dozvěděla jsem se, že se dá domluvit návštěva sestry, která toto udělá, ale nemám žádné kontakty. Jedná se o lokalitu Praha. Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

0x

Se sestrami nevím a asi bude záležet na tom, o jaké injekce se jedná a kam se píchají, ale před lety takhle potřeboval píchat injekce děda, ukázali to mámě a píchala mu to sama (nemá zdravotnické vzdělání). Tak se zkuste zeptat, jestli byste to nemohla dělat sama...

pb®
Ale určitě by to mohla dělat sama, pokud jde i injekce do podkoží, do žíly by to laik asi nezvládnul. Však ženy si před odběrem vajíček si také píchají injekce samy. Jo takhle kdyby chtěl laik aplikovat injekci zvířeti, to se nesmí.

hodnocení

0x

Informujte se u lékaře, který píchání injekcí naordinoval či u praktického lékaře. Když jde služba přes lékaře - tímpádem přes zdrav. pojišťovnu, neplatíte nic. Mi tak řekni v nemocnici, kde sami vyřídili službu pro domácí píchání injekcí 2x denně. Nevím, jak by to bylo s placením, kdybyste si o službu žádala přímo vy sama?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Injekci pod kůži nebo do svalu bys mohla zvládnout i sama. Případně využít ochotnou sousedku. S aplikací injekcí má zkušenost poměrně hodně lidí. Pokud sdělíš blíže lokalitu, tak se třeba najde někdo, kdo bude ochotný tě to naučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]