Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, mám skoro nepohyblivou maminku, která má předepsané pravidelné píchání injekcí a do nemocnice pravidelně dojíždíme. Bylo by pro ní mnohem jednodušší dostávat injekce doma. Dozvěděla jsem se, že se dá domluvit návštěva sestry, která toto udělá, ale nemám žádné kontakty. Jedná se o lokalitu Praha. Předem děkuji
Se sestrami nevím a asi bude záležet na tom, o jaké injekce se jedná a kam se píchají, ale před lety takhle potřeboval píchat injekce děda, ukázali to mámě a píchala mu to sama (nemá zdravotnické vzdělání). Tak se zkuste zeptat, jestli byste to nemohla dělat sama...
Informujte se u lékaře, který píchání injekcí naordinoval či u praktického lékaře. Když jde služba přes lékaře - tímpádem přes zdrav. pojišťovnu, neplatíte nic. Mi tak řekni v nemocnici, kde sami vyřídili službu pro domácí píchání injekcí 2x denně. Nevím, jak by to bylo s placením, kdybyste si o službu žádala přímo vy sama?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.