Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám právo na alimenty?

Od: silvinka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 20 let a studuji poslední ročník střední školy. Bydlím už sama a chtěla jsem se zeptat jestli mi můj otec má platit alimenty ještě za červenec a srpen když už budu mít dávno maturitu za sebou. Děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maxwell*
hodnocení

0x

Jen tehdy kdy studuješ - to znamená že pokud by jsi v červnu mohla již nastoupit do práce, což asi ano, protože ti škola skončila tak už ti ty alimenty posílat nemusí.

Tedy mělo by to takhle být.*nevi* Třeba má někdo s tímhle větší zkušenosti.

lm®

Školní rok začíná v září a končí 31.srpna,takže do konce srpna máte statut studenta.Jak je to však v případě,že už byste pracovala na normální úvazek(ne nějaká brigáda) z hlediska alimentů,to nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]