Nejste přihlášen/a.
Chtěli bychom si po dlouhé době (2 os) vyjet k moři - Řecko nebo Španělsko. Můžete nám někdo z vlastní zkušenosti doporučit nějaké konkrétní místo a solidní CK?
Řecko: doporučím Krétu (tam je krásně všude, nemůžete se splést).
CK: jezdil jsem s Alexandrií nebo Blue Style, ale něco jako spokojenost je subjektivní záležitost. Například BlueStyle nám jednou dala o něco horší hotel a jako kompenzaci půjčili na půlku pobytu auto. Což jsem já jednoznačně přivítal a považoval za seriózní řešení, zatímco jiný účastník rozhodně odmítnul a stěžoval si. Každý jsme jiný.
Záleží,co od dovči čekáte.Jestli jste povalovací typ na pláži ,nebo také chcete vidět kde jste vlastněbyli.Ono se dá skoloubit obojí.Já v progresivním mládí nezastrašena řečmi jak je slunce nebezpečné,jsem volila opékat se. Nyní jsem jiná a o tohle nestojím. Píšete Španělsko. . .. byla jsem loni na Kanárských ostrovech a už nechci jinde. Žádné šílené vedro,normální lidé ,beze strachu z nějakých potyček. A ta krajina je tak zajímavá ,že si ji odvezete kus domů ve vzpomínkách .Byla jsem na Tenerife. Zrovna o Velikonocích. Ale jistě jak píši ,,nevím jak na tom jste ,co čekáte.
doplněno 08.04.14 20:03:Ještě dodám,,pokud Řecko,tak Na Chalkidiki (Acharavi) a také KORFU z Benátek lodí. To byla paráda. Ale z Benátek ,,ono se vyplouvá i z Brindisi ,,ale je to dlouhá jízda autokarem zbytečně dolů.
A poslední rada ,,Bulharsko ,,je levné fajn vstupy do vody. Odlety z Ostravy také. Podle mne Slunečné pobřeží,dá se jít z tama všude. Na Nesebar a o zábavu a pastvu pro oči je postaráno. Tam by mne ještě také dostali si zavzpomínat. Mám ráda Nesebar . Starý Nesebar. Tak dobrý výběr přeji..
Loni jsme vyrazili poprvé s malou cestovkou, kterou jsme předtím neznali, ale slyšeli jsme na ni chválu. Cílem byl ostrov Korfu, letovisko Acharavi, je na severní straně ostrova. Bylo to skutečně levné, cesta sice 24 hodin autobusem, ale dalo se to vydržet. Slušný apartmán, bylo tam vše, co jsme potřebovali. Stravovali jsme se sami.
Na 13 dní to stálo necelých 8.000 Kč na osobu, odečetli nám navíc každému 15 % z ceny za včasné zamluvení dovolené.
Do moře to bylo pouhých 20 m z postele!
Letos jedeme zase, ještě jsme neprozkoumali všechno. Byli jsme na nejvyšší hoře Pantokratoru s výstavným klášterem, v hlavním městě Kerkyře. Tato cestovka nabízí i letecké zájezdy, či hotely se stravou, ale to nějak nedáme dohromady. Já mám lupénku, moře mi moc pomáhá a tak ten autobus až tak nevadí. A jídlo? V tom horku ani není moc chuˇˇt, spíš si tam kupujeme ovoce, je daleko chutnější a š´´tavnatější, než u nás.
Jinak, je to cestovka JK bus z Jilemnice. Příjemní majitelé, navíc, kdo má rád psy a nechce se od nich odloučit ani o dovolené, tato cestovka pořádá tuzemské i zahraniční dovolené pro pejskaře s jejich svěřenci. Podívejte se na jejich stránky, byli jsme po všech stránkách spokojeni. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.