Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dcerku bolí levá tvář-opakovaně-proč?

Od: luckar odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám nastydlou čtyřletou dcerku(resp. v průběhu nachlazení cca 4.den-klasická viróza), Behem 24 hodin mi třikrát začala z ničeho nic křičet a držet si levou tvář s tím, že jí to bolí. Hrozně plakala, vždy si tu tvář držela, ale nechala si na to sáhnout a viditelné nic nebylo, kromě malého zarudnutí ve středu tvářičky(nevím, zda to nebylo od toho jak to držela rukou). Dvakrát bez zjevné příčiny a jednou tak reagovala na odsávání rými odsavačkou na vysavač. Pomohl studený obklad a vždy byla po této bolesti hrozně vyčerpaná a ukňouraná. Nevíte prosím co by to mohlo být? Zoubky i dásně má odjakživa bez kazů a zdravé. Můžou to být dutiny? Nebo trojklanný nerv? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypadá to na trojklanný nerv, také s tím mívám potíže.

doplněno 08.04.14 08:28:

Teď jsem si pořádně přečetla váš příspěvek - tak nevím. Zánět trojklanného nervu je od nachlazení a mně osobně na to pomáhá spíše teplo.

mishellin*
hodnocení

0x
Rekla bych, ze to muzou byt ty dutiny..taky jsem mela zanet kdyz jsem byla mala a doslo to az k punkci..nejlepsi je jit k pediatrovi nebo rovnou pohotovost na orl.

cobrak*
hodnocení

0x
Dobrý den. Nechápu,proč svoji čtyřletou dceru odsáváte. To v první řadě. V řadě druhé mě napadlo "ofouknutí" trojkĺanného nervu. Lat. nervus trigeminus. Na obličeji máme každý tři párové otvory,kde nám tento nerv vystupuje. Máme je v očnicich, v dolní čelisti a také na tváří, přesněji v lícních kostech. Velmi snadno tento nerv díky tomu nastydne,protože není nijak chráněn. Je to většinou u takto malých dětí ok lékaře a analgezi,dost silnou. S pozdravem Cobrák

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]