Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochybení projektanta

Od: lounacek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem.Jsem si téměř jistý,že projektant při navrhování zakázky pro město nedodržel normu ČSN . Sám projektant toto mé tvrzení odmítá,neboť nepůjde sám proti sobě. Město jako investor se vždy odvolává na projektanta. Mohu se obrátit na nějaký jiný ůřad či kontrolní orgán nebo komoru,kde by ch mohl projekt a jeho realizaci napadnout? Nemá smysl zde rozebírat o co přesněji jde,nechci zde přítomné zatěžovat mými problémy. Děkuji moc za podněty.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

3x

Vzhledem k tomu, že jsem projektant, tak by mě celkem zajímalo o co konkrétního se jedná. Otázkou totiž je zda ona konkrétní norma není pouze doporučená, nikoli závazná.

Jinak si myslím, že se s tím zřejmě lze obrátit na komoru. Doporučuji stejnou otázku (ale více konkrétní) položit v diskuzním fóru na jejich stránkách.

lounacek
hodnocení

Dobrý večer,rád bych věděl Váš názor na situaci. Moc by mi to pomohlo. Mohu Vás požádat o mail. problém bych Vám tam popsal ať s tím neobtěžuji ostatní. Děkuji

paw*
Kdyz se zaregistrujete, muzete vyuzivat vnitrni postu.

Doporucoval by jsem to resit verejne, muze to pomoci i ostatnim s podobnym problemem.

hodnocení

2x
Většina ČSN není závazná..
Takže na nějaké obviňování bez dalších hlubších znalosti pozor.

hodnocení

0x

Dobrý večer.Můžete si stěžovat na projekční kanceláři u které pracuje nebo pokud je veden jako osoba osvč,tak na živnostenském úřadě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]