Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování na ebay

Od: eliskasmidova* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,našla jsem na ebay obal na Samsung galaxy mini 2.Ale hodně se bojím nakupovat ne ebay protože se tam údajně hodně krade,takže si zaplatím za obal který jinde neseženu a nepříde mi nemáte někdo nejakou skušenost.Nebo znáte jiný eshop kde by se prodávaly

Nakupování na ebay

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eliskasmidova*
hodnocení

Ještě chci dodat že nemusí být stejné jen tento styl

hodnocení

0x

To, že se na eBay hodně krade. Ke všemu pokud platíš přes PayPal máš platbu 100% pojištěnou. Probatum est. Jedin, co se ti může stát je to, že ti zásilku ukradnou na poště. Musíš nakupovat jen tam, kde mají dobré reference.

doplněno 06.04.14 17:20:

Aha, chybka se vloudila: To, že se na eBay hodně krade. => To, že se na eBay hodně krade, je blbost.

hodnocení

0x

Podívej se na hodnocení prodejce, jak má víc než 99%, byl bych naprosto v klidu. Ebay tě proti takovým vyčůránkům, kterých jsou české bazary plné chrání a oni si to nedovolí, protože ví, že by brzo skončili a měli po byznysu.

Zatím jsem kupoval na ebay jen drobnosti, a ikdyž jedna věc přišla nefunkční, po napsání mi hned byl výrobek poslán znovu, už funkční, ani jsem nemusel nic vracet, takže jsem jen čekal o pár dní déle, ale nestálo mě to ani o korunu navíc :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Přesně PayPal to jistí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]