Nejste přihlášen/a.
Ahoj,našla jsem na ebay obal na Samsung galaxy mini 2.Ale hodně se bojím nakupovat ne ebay protože se tam údajně hodně krade,takže si zaplatím za obal který jinde neseženu a nepříde mi nemáte někdo nejakou skušenost.Nebo znáte jiný eshop kde by se prodávaly
To, že se na eBay hodně krade. Ke všemu pokud platíš přes PayPal máš platbu 100% pojištěnou. Probatum est. Jedin, co se ti může stát je to, že ti zásilku ukradnou na poště. Musíš nakupovat jen tam, kde mají dobré reference.
doplněno 06.04.14 17:20:Aha, chybka se vloudila: To, že se na eBay hodně krade. => To, že se na eBay hodně krade, je blbost.
Podívej se na hodnocení prodejce, jak má víc než 99%, byl bych naprosto v klidu. Ebay tě proti takovým vyčůránkům, kterých jsou české bazary plné chrání a oni si to nedovolí, protože ví, že by brzo skončili a měli po byznysu.
Zatím jsem kupoval na ebay jen drobnosti, a ikdyž jedna věc přišla nefunkční, po napsání mi hned byl výrobek poslán znovu, už funkční, ani jsem nemusel nic vracet, takže jsem jen čekal o pár dní déle, ale nestálo mě to ani o korunu navíc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.