Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
začínáme s přítelkyní přemýšlet, že bychom se začali živit prodejem nemovistostí.
Nevíte náhodou co je k tomu potřeba? Je potřeba mít určité vzdělání či kurz, případně složit nějakou částku?
Nebo co dalšího je třeba?
Děkuji, pěkný den přeji
Dobrý den, dívala jsem se do živnostenského zá/... (znění pro letošní rok).
58. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí ---- uvedeno pod volnou živností. Podmínky jsou věk 18 let (od 16let s povolením soudu) a bezúhonnost (výpis z trestního rejstříku, nesmíte mít trestní čin spáchaný v oboru podnikání)
doplněno 06.04.14 09:37:souhlas s "hamon"
Ne.
Mimochodem, proc chces podnikat v necem, cemu nerozumis? A jestlize se musis ptat na TOHLE, jak myslis, ze ti pujdou pravni veci? Radim ti nejlip jak umim, vykasli se na to.
doplněno 06.04.14 09:35:Jde o zivnost volnou, muze ji provozovat kazdy trouba bez vzdelani i bez penez. Ty take.
doplněno 06.04.14 10:11:Nemohu se mirnit, jsem jako beranek.
Doporučuji vám nechat se zaměstnat v realitní kanceláři a až se to naučíte, tak se udělat pro sebe !
gento. Karty už jsou dost rozdány. Jestliže chceš podnikat v tomto oboru, musíš mít strašně moc známých, kteří jsou schopni informovat Tě o tom, co a kde se bude prodávat. Nesmíš vidět to, že za prodej jednoho domu shrábneš provizi třeba 50.000,- Kč a nesmíš očekávat, že takový dům prodáš minimálně jeden za měsíc. Ano, mám v tomto oboru dost známých, kteří mají měsíčně proviza ve statisícových částkách a pak plno dalších, kteří jsou těžce v mínusu
. Jestli o tom vůbec nic nevíš, nech se opravdu nejdříve zaměstnat a přitom studuj, studuj, studuj. Možná budeš jedním z těch vyvolených. Ale počítej s tím, že výsledky se dostaví po letech.
Nejspíše máte pravdu, nechat se nejdříve zaměstnat a pak poznám, zda to pro mě vůbec je tato práce. Co jsem se díval tak chtějí ŽL, najdou se i takové realitky, které mě zaměstnají nebo ne?
Děkuji
Možná ano. Možná pokud budete tak dobrý, že o vás realitka bude mít zájem i bez ŽL a vezme vás na HPP (když budete ŽL odmítat a ptát se na HPP, ale to byste musel být jo třída, protože venku čeká lidí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.