Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém. Před pár měsíci jsem koupil přes inzerát telefon se zárukou T-mobile. Po čase se telefon porouchal a musel na reklamaci. Po 25 dnech reklamace se T-mobile ozval, že součástku do telefonu nemůžou sehnat a že mám odstoupit od smlouvy. Bohužel problém je v tom, že telefon byl údajně kupován na splátky a abych mohl odstoupit a byly mi vráceny peníze za telefon, musí se mnou přijít podepsat nějaké papíry i předchozí majitel, na kterého už bohužel nemám kontakt.
Neví někdo, co mám v takové situaci dělat? Musí být u odstoupení od smlouvy opravdu předchozí majitel?
Děkuji za případné odpovědi.
Odstoupit od smlouvy podle mne může jenom ten, kdo ji uzavřel (s Vámi T-mobile není ve smluvním vztahu). Pokud na Vás původní majitel oficiálně nepřevedl i smlouvu, bude řešení obtížné, ne-li nemožné.
Můžete se pokusit situaci vysvětlit v prodejně T-mobile, ale nejsem si jista, jestli uspějete.
Nenašel byste někde v zálohách e-mailovou korespondenci s prodávajícím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.