Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace T-mobile

Od: jsm odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Před pár měsíci jsem koupil přes inzerát telefon se zárukou T-mobile. Po čase se telefon porouchal a musel na reklamaci. Po 25 dnech reklamace se T-mobile ozval, že součástku do telefonu nemůžou sehnat a že mám odstoupit od smlouvy. Bohužel problém je v tom, že telefon byl údajně kupován na splátky a abych mohl odstoupit a byly mi vráceny peníze za telefon, musí se mnou přijít podepsat nějaké papíry i předchozí majitel, na kterého už bohužel nemám kontakt.

Neví někdo, co mám v takové situaci dělat? Musí být u odstoupení od smlouvy opravdu předchozí majitel?

Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Odstoupit od smlouvy podle mne může jenom ten, kdo ji uzavřel (s Vámi T-mobile není ve smluvním vztahu). Pokud na Vás původní majitel oficiálně nepřevedl i smlouvu, bude řešení obtížné, ne-li nemožné.

Můžete se pokusit situaci vysvětlit v prodejně T-mobile, ale nejsem si jista, jestli uspějete.

Nenašel byste někde v zálohách e-mailovou korespondenci s prodávajícím?

jmhad*
hodnocení

0x

U T-Mobile je třeba dát pozor s kým jednáte. V prodejnách,byť označených T-Mobile i v řadě případů na telefonu jsou to jen smluvní zástupci,kteří sledují jen svoji provizi.Je třeba jednat přímo s centrem.A tvrdě.

hodnocení

0x

Problém je v tom, že záruka nepřechází na nového majitele. Řeší se to při koupi ověřěnou plnou mocí k reklamaci, kterou vám dá předchozí majitel. Pokud jej nemůžete kontaktovat, můžete jen doufat, že se nad vámi T-mobile slituje. (Nevím, jesti v tom NOZ něco nezměnil.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]