Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit hypnotizovat

Od: pejsanek* odpovědí: 9 změna:

Prosím poradte chtěla bych se naučit hypnotizovat neznate někoho kdo to umí a naučil by mě to moc se mi to líbí děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stenly*
hodnocení

1x

Krásným úsměvem od krásné ženy se nechám hypnotizovat třeba celý život.To mě vůbec nevadí.Je fakt že jednou jsem se málem natáhl jak mi na pár vteřin vypla mozek .No ale jí se to potom vrátilo když jí zhypnotizoval škaredej bohatej chlap.No a jestli jsou stále spolu tak se za něj stydí dodnes.Něco jako panna a netvor.

katerina*
hodnocení

0x

Je to sice hezké, ale asi bych do tohoto nešla. Tady najdete asi vše co by jste potřebovala k tomu.

zla.cz/...

psyx.cz/...

hodnocení

0x

Je to jednoduché-vystuduj medicínu *bum*a je to. Sama to však nedělej, pro pouhý rozmar bys mohla někoho škardě poškodit. Fakt, tu medinu a navíc, mamce uděláš radost :D

toni*
hodnocení

0x

Přečtěte si knihu od Kurta Tepperweina - Vyšší škola hypnózy. Jak vám radí výše, nezahrávejte si. Pokud budete pouze nadšený amatér, může se stát, že se vám nevyhraněného jedince podaří hypnotýzovat, ale určitě se vám nepodaří (na 90%) ho vrátit zpět. A to už zavání trestním činem a kriminálem. To, že výstudujete medicínu ještě neznamená, že z vás bude dobrý hypnotyzér. Musíte mít morálně-volní vlastnosti na nejvyšší úrovni.Pevnou vůli v prvé řadě. Jestliže chcete někoho hypnotizovat musíte mu vnutit svou vůli. Doporučuji vám, aby jste se věnoval autohypnóze. Tam nejlépe poznáte jak pevnou vůli máte, neublížite si a poznáte kam až sahají vaše možnosti. Proč předělávat někoho jiného? Už ze sobeckého důvodu předělejte sám sebe. Bude to pro vás užitečnější. Věřte mě, že vím o čem mluvím. Tak hodně úspěchů.

gomanek*
hodnocení

0x

A uvědomit si jednu věc a to, že existují lidi, kteří prostě nejsou schopní hypnotizovat a lidi, kteří se nedají zhypnotizovat a obojích je většina, takže určitě to nelámat přes koleno, že to prostě musí jít, když to "umí" jiní.

p3sek

neni pravda, ze vetsina lidi nejde zhypnotizovat je to prave naopak a hypnotizovat se muze naucit prakticky kazdy, neni to nijak extremne tezke.

guess*
hodnocení

0x

Chápu to, nejspíš máš prázdniny, brigáda žádná, tak sis řekla, že se naučíš hypnotizovat. Jenže to není sport a není to tak jednoduchý jak si asi myslíš.

Od toho ruce pryč!

technikjirik*
hodnocení

0x

Hypnoza je vpodstatě násilný způsob jak někomu vložit do hlavy nějakou myšlenku, ze kterou se dobrovolně neztotožnuje. Klinická psychologie by tě naučila jak uvét do hypnosy jiného jedince. Jsou jedinci ktreří mají tak vysoké charisma, že mohou uvést do transu slabší jedince. Ale úplně hypnotizovat lze jiného jedince jen pokud on se tomu dobrovolně podvolí a ne vždy se to může podařit. Dobrodružnější a zábavnější, než hypnosa, je manipulovat jinýma lidima tak že jim vnutíš myšlenku o které si oni sami myslí, že jsou jejich autorem. Nebo někoho vmanipulovat do takové situace ve které mu nezbyde nic jiného aby se podřídili tvé vůly... až toto dokážeš, tak se ti bude zdát hypnoza nudná..

anonym66*
hodnocení

0x

Souhlasím s předchozím komentařem

Nauč se raději manipulovat a uvidiš jak se všichni budou podrobovat tvé vůli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]