Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbavování zavazadel

Od: lennyjanca* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám dotaz ohledně cestování do USA. V červnu letím do Honolulu - pokud bych si vybrala letenku Praha-Londýn-Los Angeles-Honolulu, nevíte, jak je to se zavazadly? (Let z Prahy do Londýna i z Londýna do L.A. by byl s British Airways, z L.A. do Honolulu s American Airlines) Zda-li bych si je musela v Londýně vyzvednout a znovu nechat odbavit, nebo by to bylo zajištěné? Ptám se, protože nacházím především letenky, kde se mi zdá přestup v Londýně poměrně krátký (1h 35min), bojím se tedy, že bych nemusela stíhat. Četla jsem na toto téma už pár diskuzí, ale poměrně starých, většinou však psali, že je nutné si zavazadla vyzvednout až v USA (v mém případě tedy v L.A. a poté v Honolulu), platí to stále?
Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte letenku Praha - Honolulu, tak se o zavazadla starat nemusíte. Pokud jste si koupila jednotlivé letenky, budete si je nosit (letiště neví, že přesedáte).

doplněno 05.04.14 13:44:

au1: Aha, když jsem totiž letěli na Havaj a chtěli v San Francisku na pár hodin vystoupit, tak mi řekli, že to musím říct, jinak mi zavazadla odvezou. Nakonec jsme neletěli přímo, takže zkušenost nemám.

au1

sory rume, ale tak to není. v LA musí zavazadlo přenést z mezinárodních letů na vnitrostátní linky USA,a případně přiznat zboží k proclení, pokud nějaké má

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]