Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skyrté číslo stále prozvání

Od: manny* odpovědí: 12 změna:

ahoj lidi, včera mi přišla sms z internetu ve které bylo že mě zná ze školy, že se mu líbim že konečně sehnal číslo a rád pokecá , po chvíli mi volalo skyrté čislo ignorovala sem to ale ted mi volalo zase, už mi to skryté číslo volalo 5x ...

Co s tim mám dělat? Tohle už podobně už se mi jednou stalo ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No tak to zvedni a zeptej se co chce, popř. neříkej nic a jen poslouchej, položit to můžeš kdykoliv. Nebo nemáš poblíž třeba staršího bráchu nebo tátu nebo kamaráda? Když to vezme chlap, třeba to dotyčného přestane bavit.

manny*
hodnocení

já se bojim zvednout, aby to nebyl nějakej ten hacker nebo tak ... abych to nezvedla a ono mi to učtovalo peníze ale to asi ne ne?

iz*

No, záleží na Vás, pro co se rozhodnete. Mně se líbí rada od Diesela: Zvednout telefon, nic neříkat a někam telefon položit. Až to volajícího začne něco stát, dá pokoj. U většiny operátorů/tarifů mu naběhne minimálně minuta za každé zvednutí ...

Hovor platí volající, Vám jako volanému nenaběhne nic.

doplněno 04.04.14 22:28:

PS: A asi bych probrala kamarády. Bez Vašeho souhlasu nemá nikdo co předávat Vaše kontakty!

hodnocení

1x

Já se zeptám úplně blbě, ale vycházím ze svého způsobu mobilní komunikace. Když mi někdo telefon nebere a já vím, že to není pevné číslo, pošlu sms. A když nezvednu telefon někomu, kdo potřebuje mě, napíše sms. Proč se tedy smskou nezeptáte, co po vás chce? :-D Moc blbá otázka?

hodnocení

0x

V minulosti mne takto taky někdo prozváněl,tak jsem to vždy zvedl a tlf šel do police.3koda ,že jsem nemohl zjistit jaká měl onen telefonista tarif -asi jej to stálo pár peněz neboť po 14 dnech jej to přestalo bavit!

doplněno 05.04.14 16:12:

Jen malé doplnění toto se mi stalo v dobách před cca10 roky a "telefonista" se NIKDY neozval,max. do tlf funěl.Proto potom taková reakce!

manny*
hodnocení

Mám to teda ignorovat?

jancak

Jestli tě to otravuje, zkus zavolat operátorovi a zeptat se na zablokování volajícího, u některých typů mobilů to jde

hodnocení

0x

A co takhle hovor zvednout a tím zjistit, kdo volá? Ideálně zároveň hovor nahrávat. V práci toto řeším často a většinou se z toho vyklube nějaký známý který si omylem skryl číslo nebo třeba pojišťovák, "úchyl" to nikdy není. A pokud by byl, není nic jednoduššího než zajít na policii a ohlásit stalking. I když je číslo skryté, operátor ho vidí (součástí hovoru je pouze příznak, že se má číslo skrýt), takže v případě "úchyla" nebude pro policii problém ho během okamžiku vystopovat.

isteron
hodnocení

0x

A čo v prítomnosti potencialnéhonápadníla nenápadne vytočiť číslo, ktoré otravuje? Ak sa mu vo vačku ozve zvonenie, je to on !

qqqqqqq
No jo, skryté číslo se fakt dobře vytáčí...

hodnocení

0x

mě když volá skryté číslo tak je to většinou místní policie *smich*

jinak pokud by mě to takhle otravovalo tak je na telefonu červené tlačítko vytípnu neřeším

hodnocení

0x

V dnešní době neomezeného volání si člověk fakt pomůže tím že hovor přijme a toho druhého to bude "NĚCO"stát... Proč se nechovat dospěle, přijmout hovor a promluvit si s tím kdo volá? V případě že bude prozvánět denně víc jak stokrát a bude se to opakovat den co den, rozhodnout se jestli to chci zažívat další dny, nebo jít na policii a podat trestní oznámení na STALKING. cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]