Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horor-vas nejlepsi

Od: vanasi® odpovědí: 10 změna:

Horor-nejlepsi.
Jaký byl vas nejlepsi horor v posledni době?Muj byl Hatchet,vsechny 3 filmy.Dik

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

levlef*
hodnocení

2x

ja jednoznacne preferuji sagu SAW :) promyslene, vymakane, prekvapujici.

a pak Hostel.

vosikac*
hodnocení

0x

Před 25 lety to byl Duch lesa ... a teď jednoznačně série SAW

ladinpraha*
hodnocení

0x

Cca před 50 lety pohádka Ledová královna. Od té doby jsem ji nikdy neviděl a děj si nepamatuji, ale dodnes vím, jak na mě tehdy zapůsobila.

cookie*
hodnocení

0x

Saw už furt to samý dokola..

Jsem trošku hororoúchyl a fakt můžu doporučit Záhadu Blair Witch, hoodně psycho horor! ;) Pak třeba Nenávist, Kostka (ale to už je horor tak napolo)

levlef*

u saw je potreba myslet a znat predchozi dily, bez techto veci ano, je to stale to same dokola :)

zahada je prvoplanova, nedotazena, citelna ... ale pokud se Vam libi, chapu ze SAW nedocenite :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, doporučím film The Rocky Horror Picture Show - bát se sice nebudete, ale pobaví, je tam výborná hudba a mírně šokuje. Je to starší, ale stále kvalitní. Zdravím!

martinaa*
hodnocení

0x

Sinister, Insidious, Úsvit mrtvých, Zatímco spíš, Contracted, Děti, Mlha, Sirota.

hodnocení

0x

Úžasná záležitost je "Věc"

velukldu*
hodnocení

0x
Dost jsem se bála u filmu Kruh a Nenávist,zajimavé jsou v původní japonské verzi. Japonci to v horrorech fakt dokážou rozjet. Doporučuju. A miluju Draculu od Coppoly,je to klasika ale krásná. A jestli se nechceš jenom bát ale i pobavit tak můj nejoblíbenější Od soumraku do úsvitu. Tarantino s Clooneym jsou tam k sežrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]