Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Už asi 3 týdny mě bolí v podbříšku... Jak zmáčknu na to místo, tak mě to zabolí... Před týdnem mě to bolelo jenom v boku, když jsem seděla, tak jsem cítila bolest, ale po pár dnech mi to přešlo do břicha a teď to sítím jen na 1 místě... Nevíte co to může být? Může to být slepák?
K lékaři jsem měla jít dneska, ale nebyl tak, tak přijdu až v pondělí... Děkuji.
Spíše ne...
Při "přecházení" zánětu slepého střeva 3 týdny, už by s námi zde komunikoval Váš plačící anděl strážný a ne Vy..
A nevíte co to může být? Udělala jsem překlep, není to v podbříšku, ale kolem pupíku na pravé straně.
Pokud to ovšem není třeba chronický stav...
Micinko, může to být podrážděné střevo, nemožený sval, gynekologický problém nebo natažený vaz. Sama jsem toto řešila tak před dvěma měsíci, můj dotaz tu jistě ještě bude. Dokonce jsem skončila na pohotovosti, a on to byl namožený vaz v třísle, a můžu ti říct, že to něky bolí dost nepříjemně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.