Nejste přihlášen/a.
Dobrý den... Moje kamarádka včera byla v obchodě a tam chtěla něco ukrást.. Ale nepovedlo se jí to. Chytli ji a zavolali na policii. U polišů strávila asi 4hodiny. Jsem na ni dost naštvaná. Zeptala se mě jestli jí nemůžu zjistit jestli se to píše do trestního rejstříku, a bere i na střední školu? (Měla jsem se zeptat mamky ale já se bojím že by si o mě myslela že jsem to udělala já a že se jenom vymlouvám)... Předem díky i za ivču.
Ano, pujde o nejake prestupkove řízení. Nejspíš to vyresili rovnou na policii, nebo ji ještě predvolaji?
Pokud ji nebylo 18 prizvali asi rodiče?
No i tak to bude sekec mazec doma.
To, ze to nahlásí škole se mi nezda, ale nemam s tim zkusenosti.
V TR to mit nebude, ostuda stačí jako poučení bohate.
Pokud v tom bude chtit pokracovat, trest by ji pak neminul.
Dobrý...Pokud nic neukradla,tak nemůže mít ani záznam v trestním rejstříku.A pročpak byla na policii 4hodiny?Trošku divné A krade jen tak ze zábavy nebo je to kleptomanka?Předpokládám,že se to s ní potáhne dál a nezůstane u malých věcí...Máš divnou kamarádku,doporučuji "vyměnit" než bude pozdě
Já?! Ne! Je mi to akorát divné se ptát na to mamky :/.. Myslete si co chcete ale já na tom jsem o dooost lépe! A krást fakt nepotřebuju!... jenomže jsem se nezmínila,...že jsem s ní a ještě se dvěma kamarádkama byla předevčírem v Nové Karolíně. Tam jsem si koupila náušnice a takový jakoby pytlový batoh ze sinsay za zbylé peníze z narozenin a mamka se mě ptala kde jsem to vzala já jsem řekla že mi to koupila kámoška (protože když mám nějaké peníze tak si je chce furt půjčovat a pak mi to nevrátí!)... Přišlo mi že by si to mohla nějak dát dohromady... Nikdy nevíte co se stane.. :///
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.