Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosím dotaz. Už několik týdnů sleduji, že se mi začaly samovolně dělat modřiny. Hlavně na nohou a dokonce i na zadku. Nejsou zrovna malé a jsou hodně tmavé. Včera jsem si všimla, že mám pod kůži zvýrazněnou žílu na stehně. Byla nezvykle viditelná, dnes už mám modřinu délku cca 15 cm a zhruba uprostřed je širší. Noha mě pobolívá. Není to nic hrozného, ale cítím to. Co to může znamenat? Objednala jsem se na preventivní prohlídku, ale jdu až příští týden. Děkuji za odpověď. Lucie
Jdete hned zitra. Pokud si opravdu nejste jista, ze byste si modrinu zpusobila, nepodcenujte to.
Muze jit o jakoukoli poruchu krvetvorby. Vic vas strasit nechci...
doplněno 02.04.14 16:51:@david63, presne tomuto tvrzení jsem se chtela vyhnout, mel to muj strejda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.