Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s odpadem z chemického WC

Od: kvetinka* odpovědí: 2 změna:
Na nové chatce potřebuji pořídít WC. Chemické by mi vyhovovalo, ale nevím, kam bych odpad měla vynášet. Nechci znečistit přírodu. Pokud by někdo měl řešení, jak to dělat. Slyšela jsem právě, že je možné používat do chem WC nějaké eko enzymy, které rozloží odpad ale jsou dále k použití, nemusí se tu řešit, kam vylít jedy. Díly.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud jste slyšela, že se do chemického WC mohou používat nějaké enzymy, které jsou ekologické a dále k použití, tak jste asi slyšela, k čemu se potom dají používat.

Snad jedině jako hnojivo - nevím, k čemu jinému by to občan na chatce využil. O pokud je to skutečně ekologické, tak nejde o znečišťování přírody. Při nákupu WC Vám jistě poradí a ochotně prodají vše, co k řádnému využití tohoto zařízení potřebujete. Zdravím!

doplněno 02.04.14 10:19:

bakterie-a-enzymy.cz/...

doplněno 02.04.14 13:27:

Ještě doplním, že ty bakterie jsou živé - nesmíte do WC vlévat žádnou chemii jako Savo nebo Jar.

To by je zahubilo a přestalo by to fungovat. Takže, patří tam jen potřeba + toal. papír.

hodnocení

2x

Kam budete nádobu s výkaly vylívat? Myslím si, že stejně doma, do záchodu a pak vypláchnete sprchou. To se mi zdá nejbezpečnější a nejefektivnější, protože ta náplň vydrží dlouho. Takže ji budete vyprazdňovat 4x 5x za sezonu?! Tak nějak by to mělo vyjít. ;) Doma, do záchodu to je nejbezpečnější a nejekologičtější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]