Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda Itálie 2014

Od: willow* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nevíte o někom kdo v má v Itálii sady nebo něco podobného, kde by se dala zařídit brigáda na letošní léto? Chtěla bych strávit měsíc někde u moře se sluníčkem a třeba u toho vydělat nějakou korunu.

Děkuji za reakce

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

Promin, ale nevím, jak je to v Italii. Ale vím, jak je to jinde v zahraničí na brigádě,( Skotsko). Pracuješ od nevidím, do nevidím. Sluníčko je naopak problém. Raději mám na sobě tričko s dlouhým rukávem a pokrývku na hlavě. Jinak se pěkně spálíš, dostaneš úpal. Po práci zalezu a jsem tak vyštaven, že jdu spát, abych byl ráno schopen fungovat. To bys musela sehnat práci někde na pláži, třeba nějaký kiosek a prodávat občerstvení. Ale stejně volna moc neužiješ. Bud jedu na brigádu a chci si vydělat nebo se koupat opalovat a cestovat. Já měsíc makal a pak 3 týdny cestoval po Skotsku.

hodnocení

0x

Práce a dovolená se těžko skloubí dohromady, jak už psal Jumba.

Znám pracovitou slečnu, která v létě v Itálii točí v restauraci zmrzlinu. Je to sice přímo u pláže, ale toho volna moc nemá. Ráno od 10 hodin do noci stojí u těch vaniček a prodává. Na pláži je zájem o zmrzku veliký. V zimě prý, když u moře není práce, má dohodnutou práci v italských horách jako pokojská. Takže dělá celý rok, je prý spokojená, ale o té dovolené se jí může jenom zdát. Jaga.

Takže opravdu, část prázdnin pracovat, část si užívat. Obojí dohromady nezkloubíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]