Nejste přihlášen/a.
Mám v bytě jednu skříň, a nevím, jestli vadí, že má od sebe dveře ve vzdálenosti asi 1 cm. Mohou dovnitř s větší pravděpodobností dovnitř nalézt moli a podobná zvířena? Molů se bojím, mám svoje oblečení v oblibě. Můžete poradit, jestli to má vliv?
Napadlo mě, dát si na ten 1 cm nějaké plastové těsnění, abych nemusel hned kupovat novou skříň :D
Podobna havet se ti dostane i do zavrene skrine ani nevis jak. Dulezita je prevence, a mola doma nechovat.
Takze, jestli to nevadi tobe jako ciste designove, tak jeden centimetr vubec neres. Jeste muzes byt rad, ze obleceni dycha v nezavrene skrini.
doplněno 01.04.14 23:22:A chces-li spat s cistym svedomim, prodavaji se lepici pasky na moli. V kazde drogerii. Kdyby nahodou ti tam naletel.
Spíš by mi vadilo, že se mi tam neustále dostává prach. Sice vidět není, člověk si myslí, že doma žádný nemá, ale ve skříni třeba na bílé blůzce je po čase opravdu pořádně vidět. I když Vy určitě bílou blůzku nemáte, že?
V nové skříni ta škvíra jistě nebyla. Proto bych se spíš snažila šroubovákem upravit ty panty tak, aby dveře přihehly. Možná by nějaký plastový pásek zevnitř skříně pomohl, ovšem záleží i na tom, jak by to zvenku vypadalo.
Proti případným molům si dejte na dno skříně 1 - 2 pěkně vonící mýdla vybalená z papíru. To se jim nelíbí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.