Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje velká stydlivost

Od: sleep odpovědí: 3 změna:

Dobrý den... Mám takový problém. Mám kluka, a strašně se před ním stydím. Jak jsem byla malá, tak jsem se styděla si sama něco koupit... Teď je mi 14 a stydím se před mým klukem! Proč? Nejsem zase ten typ co pořád mluví... Já spíš nemluvím (skoro vůbec) i když jsem s kamarádkama tak tiše poslouchat jako bych tam ani nebyla... Jak se té stydlivosti zbavit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

zachovej klid. Je úplně normální mít knedlík v krku, když máš někoho oslovit nebo mluvit před lidmi. No a proč s tím klukem chceš mermomocí mluvit? Stačí vzít za ruku a mlčet a nechat ho, ať zbytek odvykládá za tebe. :)

hodnocení

3x

To se nejde naučit, částečně to zmizí časem, až se víc otrkáš. Choď normálně do společnosti a říkej si, že nikdo není horší nebo lepší než ty a nemáš se proč stydět.

cuca*
hodnocení

2x

Jde o trenink, casem se to treba zlepší. Nekdo je stydlivy cely zivot.

Ja se zbavila stydlivosti az v dospelosti, kdy jsem zacala pracovat tam, kde je celodenni styk s lidmi.

Pak už jsem si zvykla.ikdyz doted se dokazu obcas zacervenat...

Nestresuj se tim, lide te znají, vi to a tak nebudou chtit, aby jsi byla buhvijak akční. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]