Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navazat vztah

Od: walktall* odpovědí: 7 změna:

V praci se mi libi jedna holka ale nevim jak ji mam oslovit a jak mam poznat jestli se ji libim nebo ne.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Teď mám jednu otázku na Vás já. Byl jste na tom údajném sobotním podnikovém večírku? Tam byste měl šanci tu holku, jak říkáte oslovit. ;) A pokud by s Vámi hodila řeč, tak jste mohl mít jistotu, zda se jí líbíte a nebo ne? *vtip*

doplněno 27.04.09 20:17:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Prostě se s ní dej do řeči třeba na nějaké pracovní téma. Hlavně se neboj, určitě nekouše :) Otázku jejího vztahu k tobě řeš později.

ravoj*
hodnocení

0x

pokud chcete poradit, tak musíte napsat více informací.. váš a její věk, zhruba v jakém oboru a zařazení-funkci pracujete a pod...

hodnocení

0x

No, ujasni si, zda se ti líbí jedna holka, nebo zda máš pocit, že tě zaujala jedna slečna. A na této úrovni pak můžeš zahájit jakoukoliv konverzaci. Pokud ji oslovíš jako holku, jsi pravděpodobně bez šance...

katerina*
hodnocení

0x

pokud spollu pracujete na jednom pracovišti tak proč se jí třeba nezeptáš jestli by s tebou ta slečna nešla třeba na skleničku nebo nemáte oba psi atd. takových možností jak se ke slečně přiblížit a zjistit jestli k tobě cítí simpatie je spousta.

hodnocení

0x

Polej ji třeba kafem, uvidíš jak se zachová.

katerina*

horké nebo studené kafe?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]