Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Text na pozvánku k 50.narozenínám

Od: petam* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
hledala jsem na netu nějaký vtipný a zároveň vkusný text na pozvánku k 50. narozeninám pro moji mámu, ale nic jsem nenašla. Nenapadá vás někoho něco nebo nemá link na nějaké osvědčené stránky, kde by mohlo něco být? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepanka*
hodnocení

3x

kdo jí neměl , mít ji nechce. A kdo jí už měl, zase by jí chtěl ...

Jenom škoda toho nesprávně použitého zájmena. Ale je to marný, je to marný, je to marný.

iz*
hodnocení

2x

Mně se v tom odkazu nelíbí ani jeden text, navíc je pravděpodobné, že maminka už kterýkoliv z těchto textů může znát třeba od kolegů.

Jde o Vaši maminku, Vy ji znáte nejlépe. Zkuste se trochu zamyslet a napsat jí osobní přání ("na míru"). I kdyby nebylo vtipné, maminka je jistě ocení více než text opsaný z internetu.

hodnocení

2x

Moje pozvánka k padesátinám obsahovala jen pár slov, většími písmeny bylo uvedo kdy a kde. Dole bylo moje jméno a ještě jsem se vlastnoručně podepsala. Někomu jen křestním jménem, někomu celým jménem. Velkou plochu zabíral veselý obrázek ženy, jak běží s dortem na ruce. Celou pozvánku navrhl a vyrobil kamarád výtvarník.

hodnocení

1x

Dobrý den, jestli jsem dobře pochopila, tak chcete text na pozvánku, ne přání k narozeninám? My jsme posílali pozvánky s tímto textem .

Vážení, příjměte pozvání.

Padesátka se bude slavit,

budeme se dobře bavit.

Nachystejte žaludky,

chystám samé dobrůtky.

Chci, abyste byli s námi,

ať nemusíme slavit sami.

Pak připsat kdy a kde se bude slavit. Ať se oslava vydaří. ;)

hodnocení

0x

Moje švagrová nedávno slavila 50. Uprostřed pozvánky byla její stará fotka, tak 10letá holčička s papírovou korunou na hlavě. A text kolem ve volných verších říkal něco jako "kdysi jsem si hrála na princezny, a teď jsem královna, mám krále, hrad a dvě dcery, a zvu vás na oslavu do hodovní síně". Bylo to moc hezké a takové trefné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]