Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledala jsem na netu nějaký vtipný a zároveň vkusný text na pozvánku k 50. narozeninám pro moji mámu, ale nic jsem nenašla. Nenapadá vás někoho něco nebo nemá link na nějaké osvědčené stránky, kde by mohlo něco být? Děkuji
Mně se v tom odkazu nelíbí ani jeden text, navíc je pravděpodobné, že maminka už kterýkoliv z těchto textů může znát třeba od kolegů.
Jde o Vaši maminku, Vy ji znáte nejlépe. Zkuste se trochu zamyslet a napsat jí osobní přání ("na míru"). I kdyby nebylo vtipné, maminka je jistě ocení více než text opsaný z internetu.
Moje pozvánka k padesátinám obsahovala jen pár slov, většími písmeny bylo uvedo kdy a kde. Dole bylo moje jméno a ještě jsem se vlastnoručně podepsala. Někomu jen křestním jménem, někomu celým jménem. Velkou plochu zabíral veselý obrázek ženy, jak běží s dortem na ruce. Celou pozvánku navrhl a vyrobil kamarád výtvarník.
Dobrý den, jestli jsem dobře pochopila, tak chcete text na pozvánku, ne přání k narozeninám? My jsme posílali pozvánky s tímto textem .
Vážení, příjměte pozvání.
Padesátka se bude slavit,
budeme se dobře bavit.
Nachystejte žaludky,
chystám samé dobrůtky.
Chci, abyste byli s námi,
ať nemusíme slavit sami.
Pak připsat kdy a kde se bude slavit. Ať se oslava vydaří.
Moje švagrová nedávno slavila 50. Uprostřed pozvánky byla její stará fotka, tak 10letá holčička s papírovou korunou na hlavě. A text kolem ve volných verších říkal něco jako "kdysi jsem si hrála na princezny, a teď jsem královna, mám krále, hrad a dvě dcery, a zvu vás na oslavu do hodovní síně". Bylo to moc hezké a takové trefné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.