Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají holky rády rebely?

Od: 9bab odpovědí: 9 změna:

Ahoj rádcové,

doufám, že něco podobnýho tady už nebylo. Pokusim se to popsat stručně. Zkoušim to na hodně holek (některý jen na sex, jiný jen na úlet ale, potom tu jsou ty, s kterejma bych rád vydržel). Párkrát jsem četl, že holky mají rády rebely. Nejsem žádnej kriminálník ale, občas překročim zákon. V podstatě to je pokaždý, když děláme nějaký klukoviny. Nic nerozbíjíme. Občas něco, co nutně potřebujeme a nemáme možnost si to vyrobit , tak si obstaráme jinak.

Před holkama jsem vždycky mluvil na férovku. Nikdy jsem se nepřetvařoval, když se mi něco nelíbilo, tak jsem se ohradil. Sranda je, že jsem na dlouhodobej vztah nikdy neměl úspěch. Jsem samá sranda. Moje heslo je, že život se má užít, a né prožít. A další, že dokud nemám holku nemám, co ztratit. Vím že, až ji jednou budu mít, tak se chci trochu zklidnit. Jsem prostě přerostlý dítě.

Abych se vrátil k těm kravinám. Jdeme na dízu a už koukám, co udělat za srandu. Když to poté nějaké vyprávím sice se směje, ale asi si v duchu musí myslet, jakej to je magor... A nebo s tímhle klukem bych se nenudila? A můžu zaručit, že by se určo nenudila :-D . Díky.
Díky student VŠ, 20 let

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

"..občas překročim zákon..", "..tak si obstaráme jinak.."

Rebel není totéž co zloděj.

hodnocení

4x

Rebel mi nevadí, něco na společnosti se mu nelíbí, snaží se proti tomu bojovat. Vzpomínám třeba na Tondu Sovu ze seriálu Vyprávěj. Sice tím trpěla i jeho rodina, byl pronásledován, ale měl nějaká svoje přesvědčení, která mu byla vším. Na podobné muže jsou děvčata hrdá, i když soužití s nimi přináší problémy.

Ovšem - neplést si pojmy. Když někdo občas překročí zákon, či obstará si něco nelegální cestou, to není rebel, ale prachsprostý zlodějíček.

A takové týpky děvčata ráda nemají, na to dám krk.

A navíc, pokud sháníte jen objekty na sex či úlet, jak píšete, našetřete si a hurá do nočního klubu. Když pracovnici zaplatíte, bude jí jedno, zda obšťastní rebela nebo zloděje. Takže budete ukojen a nemusíte přemýšlet, co že to vlastně jste. Jaga.

majsterjoe*
hodnocení

2x

Ale ver mi, ze v dospelosti to prejde jak tvou pritelkyni, tak i tebe. Nebo te za ty kradeze zavrou.

Mimochodem podle me je to jednoduche, hrat si na neco jineho muzes v pripade ze hledas povyrazeni. Pokud hledas deletrvajici vztah, nema cenu se pretvarovat a hrat si na neco, na co nemas. Tady je zapotrebi byt sam sebou.

hodnocení

1x

Asi ano. Holky mají rády rebely. Ale když celý vztah míří směrem, jakože rodina, většina normálích holek si dá otázku, jestli tolik té srandy potřebuje k hezkému a klidnému životu pro děti i sebe. Jestli si takhle představuje otce svých dětí. A také, jak dovede udělat žert na úkor někoho, tak může udělat žert na její úkor, až bude potřebovat klid a jistotu a zázemí. ;) Takový člověk je bezva jako kamarád, ale partner ne.

hodnocení

1x

Zdravím. Názory na Váš příspěvek mohou být různé, tento je můj, z mého pohledu. Určitě se najde tu a tam i děvče, které by takovýto "druh" chlapa přitahoval. Ale z Vašeho příspěvku mám dojem, že jste spíš pravý opak toho, než co popisujete. Vaše sebevědomí je dle mého názoru asi hodně nízké, i když v příspěvku se snažíte dávat najevo opak. Je Vám 20 let, dlouhodobý vztah s Vámi doposud žádná nenavázala, chcete život užít a ne prožít, kradete a je s Vámi ohromná sranda...Nic ve zlém, máte pravdu, zklidněte se!

joudic*
hodnocení

0x

vicemene ano, ale rekl bych to spise naopak, ve vetsine pripadu devcata nemusi ťuňťu a "ulepene" typky...
ulepeny typek: je takovy muj terminus technikus pro takove, co hned po par dnech, pripadne prvnim sexu, neustale otravuji laskyplnyma smskama, porad se chteji videt (denne) a kdyz uz ji videt nemuze, tak ji bombarduje prave tema smskama nejlepe plnyma basni a podobne. Zkratka nedaji chvili pokoj (alespon par hodin)
Zahy prichazi po par jejích signalech (jim nepochopenych) rychla smrt, a takovemu typkovi zustanou jen oci pro plac, aby se, po vzpamatovani se z rozchodu, prilepil zase na jinou, a cely pribeh se opakoval nanovo jen s jinou slecnou :-D Takovi lide sebe casto mylne oznacuji za romantiky :) a nevidi, ze tohle uz je trochu jinde :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Pak nám napiš ve 30letech jestli jsi skončil v base jako feták a zloděj nebo ses usadil jako hodnej taťka od rodiny :-D

Je ti 20let, tak seš na fyzickém vrcholu, ale počkej přijdou léta a první prohry a stresy a budeš rád, že si rád :)

lidus*
hodnocení

0x

Jako mladá holka, jsem upřednostňovala kluky: Dlouhé vlasy, občas rvačka, hospoda a pivo, vulgární, drzý, prostě rebel každým coulem ale ne kriminálník. No a pak jsem si vzala policajta za manžela.

martinaa*
hodnocení

0x

Z tvého příspěvku čiší nejen přehnané rebelství, ale i přehnané sebevědomí.

Je pravda, že holky nemají rády ťuntíky, co večer postaví do rohu a ráno je tam najdou, ale spousta holek také nemusí právě takové frajírky, co jsou samá "sranda". Takže u mě bys nepochodil.

Časem přijdeš na to, že užívání je v něčem jiném, snad do té doby nezískáš pověst frajírka, machýrka a kluka, se kterým se sice sranda, ale to je asi tak všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]