Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Prosím, scháním ubytování v Praze pro dva řemeslníky (elektrikáře). Nevíte někdo něco o něčem aspoň trošku slušném? Nepotřebuji odkazy, prosím o prověřené informace. Děkuji
doplněno 30.03.14 11:35:Bene, dá se říct celá Praha. Dlouhodobě. Mají to opravdu jen na přespání, víkendy jezdí domů. Cenově - nemají na rozhazování. Může to být ubytovna, nebo u někoho na bytě, kdo má volný pokoj. Jsou čistotní, jsou poslušní, jsou hraví. Koukněte na ty jejich smutný očíčka a pomozte jim najít náhradní domov...
Dobrý den, já tedy neporadím konkrétně, ale rozhodně by to chtělo upřesnit.
Ubytování jako ubytovna nebo bydlení v bytě? Krátkodobě nebo dlouhodobě?
Termín a možná cena? Centrum nebo okraj Prahy? Tak, snad by to upřesnění pomohlo pro další konkrétní nabídky. Zdravím!
doplněno 30.03.14 11:44:sebod - tak, ta očka mají opravdu hodně smutná. Já mám byt v Praze obsazený. Je tam sice (snad) nezadaná paní, ale to už by možná nebyl čas na ten víkend s rodinou .
Ne, nechci to zlehčovat. Snad se někdo ozve se slušnou nabídkou nebo řešením.
Ok sebod, v místě možnost parkování, k dispozici pračka, koupelna se sprchovým koutem, pokoj a kuchyňka. Pokud jsou to slušní lidé, prosím uvedte na sebe kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.