Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po sexu vytéká

Od: simmma odpovědí: 13 změna:

Mám takový trapný dotaz, ale fakt mě to zajímá - holky/ženy, jak to děláte po sexu? Mně docela dost vadí, jak ze mně vytěká sperma a ihned po sexu mám chuť letět na toaletu, což mi příjde dost trapné... Jak vidím ve filmech, jak po sexu na sobě leží a dělají bůh ví co, tak mám pocit, že se snad musí přilepit. Jak to děláte vy? Simča

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

6x

Jednoduse.chvili vedle sebe jeste lezime, vstrebavame ty zážitky :)

No a pak se jdeme oba umyt.

Filmy neberte vazne.vytaci me sceny, kdy dva maji sex bez kondomu narychlo nekde v ulicce, a ona se hned ustroji a odchazi. Vzdyt by to mela az v botach!

Ale je to proste film ;)

Co potom? Přece umýt a jít domů.

sebod*
hodnocení

4x

V drogerii prodávájí papírové kapesníčky, určené právě pro tuto příležitost. Takže je použijete a nemusíte hned mazat do koupelny. Mě to také připadá takové zvláštní, ihned po milování se vzdálit. To je přece chvíle, kterou by si ti dva dotyční měli náležitě vychutnat.

jancak
hodnocení

0x

co třeba kondom?

simma
hodnocení

No a když ne kondom? Kondom většina nepoužívá. Tak se právě ptám, co a jak ti dělají.

majsterjoe*

Vetsina nepouziva? Tak to je pak tezke, kdyz mas tolik chlapu co ho nepouzivaji ;)

doplněno 29.03.14 14:34:

Tak nemusis vsem verit, ze jo.

simma
hodnocení

Já mám prvního, ale okolo nikdo nepoužívá. Ale hold mi bylo blbé se na to ptát známých.

jancak

hormonální antikoncepce hlavně u náctiletých nemusí být spolehlivá, vzbouřené hormony. Otěhotnět můžete i s užívám HA

Na druhou stranu pokud pár o děti usiluje, je na místě nepoužívat kondom ani jinou antikoncepci-

joudic*

kdyz ne kondom, tak to utru z jejich zad a nebo briska necim, co je po ruce, a muzu se tulit :) a pozdeji spolecna sprcha

hodnocení

0x

Není to trapný dotaz,sex prostě patří k životu ;)Proč je Vám trapné se jít umýt?Je to naprosto normální,není se zač stydět,spíše naopak.Po aktu se prostě běžte vysprchovat ;)

wogoo

No mě připadla 1. žena taky divná, když po TOM vždy hned vyskočila a běžela se umývat. Připadl jsem si jak prašivej. Žádný povídání, přitulení atd.

hodnocení

0x

Staci spolykat a je klid:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]