Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potýkám se s problémem.
Začátkem tohoto týdne mi zavolala známá paní. Nyní bych jí chtěla odpovědět. Měla jsem její číslo napsané, bohužel jsem ten lístek ztratila, proto na ni nevím kontakt. S mobilem bych to našla snadno, problém byl v tom, že ona volala ze svého mobilu na naši pevnou linku. A tam číslo volajícího nenajdu.
Volala jsem už i na O2, zda by mi mohli najít číslo volající paní. Pán mi odpověděl dost příkře, že to z žádném případě nemůže zjistit. Leda odchozí hovory, příchozí ale ne. Prý to číslo nezjistím, na informacích by mi mohli poskytnout číslo pevné linky volající paní, ovšem ona má pouze mobil. A tak to prý možné není.
Nevíte, zda je nějaká možnost, jak získat číslo na hledanou paní? Dost mě to mrzí, že jsem si kontakt na ni neuchovala.
Předem děkuji. Jaga.
Jago, myslím si, že tohle by Vám mohlo pomoci. Operátor seznam příchozích hovorů na Vaši pevnou linku určitě má. Jde jen o to, kdo k nim má přístup (jestli i operátor na infolince) a co za to bude chtít. Podívejte se na odkaz, jde sice o jinou situaci (Vás nikdo neobtěžoval), ale stejná cesta vede k výsledku i pro Vás. Pokud náležitě vysvětlíte situaci třeba na pobočce, měli by Vám vyjít vstříct.
doplněno 29.03.14 21:36:Oni nabízejí "jméno, firmu,..."atd. Vám stačí pochopitelně jen to číslo. Máte tam i infolinku zdarma. Nenechte se odbýt. Držím palce.
doplněno 29.03.14 21:47:Evidují je určitě. Já ten odkaz dám radši normálně, mně to jednou jde a pak zase dvakrát ne..., tak nevím, jestli to vidí ostatní. o2.cz/...
Dobrý den, zkuste dát do vyhledávače google telefonní číslo , klikněte na odkaz O2 Active , vyplníte tabulku (jméno a bydliště ) a snad budete mít štěstí jako my tento týden, když jsme hledali t.č. známého, přeji hezký den, L.
Děkuji, Liduli, bojím se ale, že to nepůjde v mém případě. Paní je totiž provdána za Němce, přes zimu žijí v Německu a přes léto u nás, mají nádherný veliký karavan. No a v tom bydlí, kde se jim líbí - měsíc tu a tam a pak zase jedou dál. Oba jsou už v důchodu, tak nemají žádné povinnosti a užívají si Čech. Takže na ně nemám ani žádnou stálou adresu. Přesto děkuji za snahu. Jaga.
doplněno 29.03.14 09:50:Možná je to jen moje hloupá domněnka, ale myslím si, že na O2 by měli mít i seznam příchozích hovorů, nejen ty odchozí. Že by se to nechalo dohledat. Ale jak jsem už psala, byla jsem odmítnuta, že to nelze.
Jaguš. Máš SIMkartu na paušál nebo na kredit? V případě paušálu by Ti měl operátor výpis hovorů vytisknout. V případě kreditu tomu tak není.
doplněno 29.03.14 09:59:Jejky, špatně jsem si přečetla dotaz.
No, v tomto případě se domnívám, že od operátora číslo nenajdeš. Jedině hledat papírek s napsaným číslem. To je jediná šance.
Děkuji všem, že jste se zabývali mým problémem. Přístroj s pamětí nemám, jen takový obyčejný.
Podle rady Zavináče a Redbulla v pondělí zapátrám, zda by mi pomohli. Přece i ty příchozí hovory musí evidovat. Jinak jsem se už trochu uklidnila a řekla si, že pokud neuspěju, vyčkám, až známá znovu zavolá. Ale to by byla dlouhá cesta, volá tak 1 x za 2 měsíce. Uvidíme. Dobrou noc. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.