Nejste přihlášen/a.
Ahoj MíšoHemeroidy to asi nebudou,jsi na ně moc mladá.Můžeš to mít zapřičiněné špatnou stravou,typu fast foodů a sladkých nápojů-žádný pohyb.Je třeba jíst zeleninu,ovoce a hodně pít-čistou vodu,bylinkové čaje-nesladit.Jinak lékař bude zapotřebí,věř tomu,není to legrace.
@vamp: Hemeroidy mohou mít i náctiletí: slecna.info/... A také by to mohla být trhlinka v konečníku (fissura ani). Slečna by měla navštívit svého dětského lékaře.
hemeroidy to z 90% nejsou, pockejte jeste par dni, a kdyztak bohuzel k lekari (btw gynekologa si zmente pokud vam nesedi, nic na tom neni)
doplněno 28.03.14 23:54:co jeste muzete udelat bez doktora, je holt to prozkoumat uvnitr sama, muze to znit nekomu sproste, ale doktor muze, a vy sama ne?
10% je docela solidni pravdepodobnost ne, vzhledem k veku podobnou vec jsem zazil, a za 2 dny to bylo v poradku, a to mi je skoro trojnasobne let.. tipuju to na prasklou cevku spojenou s ukrutnym tlacenim pri zacpe a 10% jsem ponechal jako jiz zminovanou diagnozu
Pokud jsi mela zacpu, take tipuju spise "mechanicke" poskozeni konecniku.
Ovsem pokud by to pretrvavalo dele, treba jeste tyden, hemoroidy by to mohly byt.
Byvaji dedicne.zeptej se doma.
Nevedela bych to ale moje 15leta neter uz mela 2 operace. Jeji babicka s nimi ma problemy.
Ale opravdu ta zacpa spis bude počáteční příčinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.