Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápočtový list z brigády, firma v likvidaci

Od: brigadnice odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, jestli mám nějakou možnost získat zápočtový list z brigády (napřed DPP, potom DPČ) z roku 2006? Firma je nyní v likvidaci. Četla jsem něco o tom, že přes likvidátora (ale toho se nemůžu dobrat, na justice.cz o likvidaci nic není, jen na takových těch různých seznamech firem), případně přes úřad práce (ale platí to i v případě, že na ÚP registrovaná nejsem?).

Děkuji za všechny nápady ohledně tohoto tématu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslíte zápočtový list nebo evidenční list důchodového pojištění?

Zajděte si na OSSZ a domluvte se tam. Referentka zjistí, o co přesně Vám jde, a buď Vám pomůže, nebo poradí.

iz*
hodnocení

0x

Zkusila jste si zaměstnavatele vyhledat ve vyhledávači? Při troše štěstí by Vám mohly "vyjet" i informace o likvidaci. Informace k DPČ byste mohla získat i na OSSZ (pokud byla odměna od 2.000 Kč). Dále bych se obrátila na majitele firmy, ten by měl jméno likvidátora znát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]