Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek a čaj

Od: ales789 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer. Jaký je nejlepší čaj na poruchy spánku? Známý mi řekl čaj s medunky.Jak je to s tabletami a učinky? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

asi jak kdo má oblíbený a vyzkoušený. Mám ráda bylinné čaje na spaní a osobně bych řekla, že nejsilnější je Teekanne - s pánek a nervy, vi/... koupíte v hypermarketech (složení kořen kozlíku lékařského, květ heřmánku pravého, list meduňky lékařské, máta peprná, květ levandule lékařské). Účinek je individuální, nicméně čistý meduňkový čaj na mě nezabírá tak silně

doplněno 27.03.14 18:54:

tablety též existují v bylinné formě ---- např. Hypnox forte, Hypnox Duomax, Benosen a další. Jsou nenávykové. Mám vyzkoušený Hypnox forte a je fakt silný...ráno na několik káv. Když potřebuji, stačí mi čaj.

hodnocení

0x

Dobrý večer.Známý má pravdu,meduňka je úžasná.Pijte a budete spát jako miminko;)Tablety neberte,pokud nemusíte,je to přece jen chemie:(

domov*

Musím potvrdit ,čaj s meduňky v kombinaci s medem je vynikající pro ty co mají potíže se spánkem.

hodnocení

0x

Taky mám problémy s usínáním, tak si vařím čaj z meduňky. Tchýně ji má na zahrádce, tak nám ji vždy nasuší. Je o mnoho lepší chuťově a řekla bych, že má větší účinek, než kupovaná, porcovaná v sáčcích. Na usínání pomáhá také teplé mléko s medem.

Ano, za mě je také jednoznačně nejlepší čerstvá meduňka, pokud je ta možnost:) Vždy nasuším a mám i na zimu :) Čajík má i příjemnou chuť.

miriamsta*
hodnocení

0x

Ahoj, já jsem skončila kombinace meduňkového čaje s heřmánkem + prášky Dormian Rapid.

Zkoušela jsem i jiné, ale nic moc na mě nefungovalo... Tohle pomáhá :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]