Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobyt v Uherském Hradišti a okolí

Od: milancukrar® odpovědí: 8 změna:

Vážení kolegové,

opět začínám jezdit po krásách Čech a Moravy odjezdem z Pardubic 1.5. směr Olomouc do Uherského Hradiště. Hledám na 1.5. a 2.5. nějaké doporučení na prohlídku něčeho co jsem neviděl. Kam byste mne pozvali či poslali? Spát budu ve Starém Městě. Odtud můžu vyjet do okolí.

Děkuji za nápady.

Milan

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

za vidění stojí katakomby pod kostelem na Velehradě a samotný kostel taky.

hodnocení

Díky, v kostele jsme byli v loni, jen ty katakomby nám nějak utekly. Musím se na to kouknout.

hodnocení

0x

O pár týdnů později bych doporučil Jízdu Králů ve Vlčnově, ale protože termín již máte vybraný, pak Muzeum lidových pálenic ve Vlčnově.

hodnocení

Díky za tip, prohlídka je na objednání, musím tam napsat.

eulalie*
hodnocení

0x

Velehrad - poutní kostel, byla jsem tam kdysi i v katakombách. Pak archeoskanzen v Modré. Hrad Buchlov a zámek v Buchlovicích s pěknou zahradou.

hodnocení

Velehrad mám již prohlídnut, Buchlov taky, ale skanzen píšu do itineráře.

Děkuji a přeji hezký víkend.

hodnocení

0x

kovozoo.cz/... Ještě je tam maják s vyhlídkou a loď s možností přespání.

doplněno 28.03.14 10:20:

A co projížďka po Baťově kanálu?

hodnocení

Ringo, Bingo.

Kovozoo, určitě navštívím, ale nevím proč mne to loni nikdo neřekl...

Kanál jsme projeli z Hodonína.

Díky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]