Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat daňové přiznání pro hypotéku?

Od: petrp* odpovědí: 3 změna:

Žádám v bance o hypotéku a požadují daňové přiznání za rok 2012 (rok 2013 jsem už dodal).
Bohužel jsem tehdy poslal na FÚ přiznání poštou, ale banka chce na každé straně razítko FÚ.
Nevíte, zda existuje možnost, že by mi na FÚ přiznání za rok 2012 okopírovali (schvovávají je?) a na kopii dali razítko - ale potřebuji na každou stranu kopie razítko.
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, řešil bych to osobní návštěvou na F.Ú. a u příslušného referenta.

Ten tam má ono daň. přiznání, ale do ruky už Vám ho nedá. Myslím, že po vysvětlení situace by neměl být problém požádat o zkopírování a orazítkování.

Asi to bude o lidech a domluvě. Zdravím!

doplněno 27.03.14 14:08:

sebod - to má být výtka nebo ocenění ?. Ale ne, o rychlost nejde a prostoru pro svou realizaci a řádění, resp. radění tu má každý dost. No, a také to chce mít drátovou klávesnici, protože ta bezdrátová je pomalejší .

sebod*

Jako vždy už jenom doplním Beníka, páč on je s tím odpovídáním moc rychlý :). Ano , na FÚ Vám MUSÍ udělat kopii a dát razítko. Většina FÚ má toto spoplatněno.

doplněno 27.03.14 19:01:

Bene, jasně že ocenění...

levlef*
hodnocení

0x

zalezi na bance jak presne ma posle ni priznani vypadat. Ja to posilala mailem jako klasicke pdf - ulozeno po tom, co jsme na internetu vyplnila. a bylo to uplne v pohode, zadne obihani uradu nebo shaneni kopiil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]