Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daňové přiznání v insolvenci

Od: jokoha odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

chtěla bych se zeptat na následující. Jsem v insolvenci, a nyní bohužel na ÚP.Loni jsem byla ještě do listopadu zaměstnána. Jak to bude s daňovým přiznáním? Musím si ho podat sama,nebo to za mě udělá fú,kde jsem na začátku insolvence podepisovala nějaký papír,bohužel už si nevzpomínám jaký...Na daňového pradce nemám, a v bývalém zaměstnání ,které bylo v jiném městě už se se mnou nikdo nebaví..

Děkuji J.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Poslední zaměstnavatel z r. 2013 by byl povinen Vám provést roční zúčtování daně z příjmu, pokud byste mu byla do 15. února 2014 doručila písemnou žádost o provedení zúčtování spolu s potřebnými podklady (potvrzení o evidenci na ÚP, potvrzení o zdanitelných příjmech od předchozích zaměstnavatelů z r. 2013).

Pokud jste zaměstnavatele nepožádala písemně/včas, můžete už jen sama podat daňové přiznání. Daňového poradce k tomu nepotřebujete, formulář Vás provede prakticky sám.

Další možnost je vyžádat si potřebná potvrzení a zajít s nimi na FÚ přímo k referentce, ke které spadáte. Ta by Vám měla s vyplněním pomoci.

doplněno 28.03.14 02:17:

Sebod, uvádíte mne do rozpaků... Děkuju.

sebod*

Ivzez, Vy jste fakt dobrá *palec*

doplněno 27.03.14 14:05:

To se netýká jen této odpovědi. prostě před Vámi smekám za všechny odpovědi, které tazatelům dáváte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]