Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sance ci ne?

Od: almani odpovědí: 3 změna:
Dobrý den... Chtel bych se zeptát. Pracuju kdesi.. je tam jedna holka a no psali jsme si poprvi sme pokecaly atd já byl nesvůj nevím proč nechápu asi plachost . ona mi napsala přes soc síť že sem se styděl snad víc než ona . Hja ji napsal že nevím co to semnou bylo že se nestydim atd . a jestli zítra nepokecame znova a ona že neví .. takže je to v ... Poradite aby to nebylo v ... Díky a Sry za diakritiku a chyby píši z mobilu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

kolik ti je? pokud jiz to je v pr... tak jiz neudelas asi nic

cuca*
hodnocení

2x

Ta divka tam take pracuje? Vekem jste si podobni?

Netlacte na pilu. Az prijdete do prace, pozdravte, usmejte se, aby vedela, ze vám není "volná" .

No a uvidite, zda se z toho něco vyvine, nebo ne.

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud ji odradilo, že jste byl celý nesvůj a plachý, pak dává zřejmě přednost chlapům se zdravým sebevědomím. A Vy máte možná sebevědomí nízké zbytečně moc. Zkuste se zaměřit právě na toto a více důvěřovat sám sobě. Nebojte se projevit zájem o dotyčnou, být usměvavý a hlavně ne roztěkaný. Nevyhýbejte se kontaktu s ní, trénujte komunikaci..Berte to jako výzvu. Pokud Vám na ni záleží a chcete ji získat, už víte, co ji vadí..Váš ostych. Při komunikaci ji pozorujte - o čem mluví, jaká téma jí zajímá, jak se tváří...Pokud neví, jestli s Vámi chce mluvit, pak se zřejmě při komunikaci s Vámi nudila..Nedejte jí k tomu příležitost. Neodpovídejte jedním slovem, neveďte řeč o počasí atd. Projevte více zájmu o ni samotnou..Uvedu příklad - Dneska Ti to moc sluší. Už jsem to měl na jazyku posledně, ale vyrazila jsi mi dech...A já jsem nechtěl, abys měla pocit, že Ti chci lichotit jen ze slušnosti...Dneska už takovou trému nemám. Ale vidím, že Ty asi jo..Nešla bys na kafe, nebo do kina? Rád bych Tě blíž poznal, co Ty na to? Atd..Aby si nemyslela, že nedovede komunikovat. Ale to je jen nápad. Jde o to, abyste sám v sobě dokázal tu bariéru stydlivosti překonat. Stydlíny možná nemusí, buďte tedy zdravý suverén, ale ne vtíravý a příjemný. Prostě jen projevujte zájem o to, oč Vám ve skutečnosti jde. Pokud se do čehokoliv budete nutit, vycítí to z Vás...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]